“Οχι” από ΕΠΟ, δεν παίζουν με ΠΑΟΚ Μπουγαΐδης, Μπακασέτας

Η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις της ΠΑΕ Άρης για την μείωση των ποινών των Μπακασέτα και Μπουγαΐδη, με αποτέλεσμα να απουσιάσουν και στο ντέρμπι της Κυριακής (16/3) με τον ΠΑΟΚ.
Οι Μπακασέτας και Μπουγαΐδης θα απουσιάσουν και στο ντέρμπι της Κυριακής (16/3) με τον ΠΑΟΚ καθώς η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την Τετάρτη (12/3) τις εφέσεις της ΠΑΕ Άρης για την μείωση των ποινών τους.

Υπενθυμίζεται ότι η ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών έχει να κάνει μετά την αποβολή τους στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά στη φάση του 78′ από τον διαιτητή Μάνταλο για τις διαμαρτυρίες στον πρώτο του βοηθό Γουργιώτη.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Άρης επικαλέστηκε "την σύγχυση που βρισκόταν ο διαιτητής του αγώνα Πλατανιά-Άρης, Μάνταλος", αναπτύσσοντας μια σειρά επιχειρημάτων.

Την τιμωρία όλου του πάγκου, με το ίδιο ακριβώς παράπτωμα και ενώ ένας από αυτούς ήταν στην Θεσσαλονίκη, αλλά και το γεγονός ότι ο διαιτητής ενώ δεν έδειξε κόκκινη κάρτα αρχικά, το έκανε αφού αποσύρθηκε στα αποδυτήρια και μετά από διακοπή αρκετών λεπτών.

Ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης που εκπροσώπησε την ΠΑΕ Άρης στις εφέσεις αναφέρθηκε σε πλημμελή σύνταξη του φύλλου αγώνα και ζήτησε την μείωση της ποινής των τεσσάρων αγωνιστικών σε μία κι ενώ έχουν ήδη απουσιάσει σε δύο παιχνίδια. Κάτι όμως που τελικά δεν έγινε.

Σχετικά άρθρα