Έλληνας αγνοούμενος από την κατάρευση κτιρίων στο Μανχάταν

13 Μαρτίου 2014

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους αγνοούμενους βρίσκεται και ένας Έλληνας, ο 42χρονος Ανδρέας Παναγόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στο διαμέρισμά του την ώρα της έκρηξης.

Πριν από λίγο πληροφορίες ήθελαν τον 42χρονο να έχει βρεθεί και να νοσηλεύεται τραυματίας σε νοσοκομείο του Μανχάταν, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τη σύζυγό του, η οποία λέει ότι δεν τον έχει εντοπίσει.
Ο Ανδρέας Παναγόπουλος βρισκόταν στο διαμέρισμά του την ώρα της έκρηξης, καθώς συνήθιζε να εργάζεται στο σπίτι του. Μάλιστα 45 λεπτά πριν από την έκρηξη είχε συνομιλήσει με την σύζυγό του.


Από την πρώτη στιγμή της έκρηξης η σύζυγός του τον αναζητούσε απεγνωσμένα σε όλα τα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης, ελπίζοντας ότι ο σύντροφός της είναι ακόμα ζωντανός.


Ο Ανδρέας Παναγόπουλος που κατάγεται από την Αθήνα, μένει στην Νέα Υόρκη τα τελευταία 25 χρόνια, και τα τελευταία στη συγκεκριμένη πολυκατοικία στο Χάρλεμ.

Ο Ανδρέας Παναγόπουλος, είναι διαφημιστής και συνήθιζε να εργάζεται από το σπίτι του. Μάλιστα 45 λεπτά πριν από την έκρηξη είχε συνομιλήσει με την σύζυγό του.
Η οικογένειά του έχει ειδοποιηθεί και ο αδελφός του βρίσκεται ήδη καθοδόν για τη Νέα Υόρκη.


Να υπενθυμίσουμε ότι η έκρηξη οφείλεται σε διαρροή αερίου, ενώ το πιο τραγικό από όλα είναι ότι 15 λεπτά νωρίτερα οι κάτοικοι της πολυκατοικίας είχαν ειδοποιήσει την εταιρεία παροχής για την διαρροή.
20140313-EXPLOSION-gobig-slide-BB4D-superJumbo.jpg
20140313-EXPLOSION-gobig-slide-O3QI-superJumbo.jpg

20140313-EXPLOSION-gobig-slide-OEAF-superJumbo.jpg

20140313-EXPLOSION-slide-81V9-superJumbo.jpg

20140313-EXPLOSION-slide-PF9R-superJumbo.jpg
Πηγή: www.madata.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....