Διαιτητική μους σοκολάτας με γάλα καρύδας

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4 μερίδες</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">170 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα  65% κακάο</span><br /><span style="font-size: medium;">3/4 φλιτζανιού γάλα καρύδας</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Σε μπεν μαρί λιώνετε τη σοκολάτα. Σε ξεχωριστό μπολ τοποθετείστε παγάκια και μόλις λιώσει η σοκολάτα τη βάζετε πάνω στο μπολ με τα παγάκια. Αφήνουμε το μπολ της σοκολάτας για λίγα λεπτά πάνω στο μπολ με τα παγάκια μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Στη συνέχεια ρίχνετε τη σοκολάτα στο κάδο του μίξερ μαζί με το γάλα καρύδας και τα χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα για 3 – 5 λεπτά μέχρι το μείγμα να αφρατέψει. Στη συνέχεια ρίχνετε τη μους στα ποτήρια και αποθηκεύετε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον μέχρι να σφίξει. Σερβίρετε με τριμμένη σοκολάτα.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα