Αλαφούζος: Θα πάρουμε άδεια, κανένα θέμα με Λεωφόρο

O Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε την Πέμπτη με τον Γιώργο Σαρρή, με βασικό θέμα την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν. Η κουβέντα έγινε σε καλό κλίμα, με τον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ να εκφράζει την σιγουριά του, πως ο ΠΑΟ δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ούτε με την αδειοδότηση, αλλά ούτε και με το θέμα του γηπέδου της Λεωφόρου!
Για περίπου μιάμιση ώρα συνομίλησαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος στο γραφείο του πρώτου στο Γουδή, με κύριο θέμα συζήτησης την αδειοδότηση του Τριφυλλιού για τη νέα σεζόν.

Εξερχόμενος από τη συνάντηση ο Γιάννης Αλαφούζος είπε στους εκπροσώπους του Τύπου: "Είχα μια πάρα πολύ καλή συνάντηση με τον πρόεδρο, μιλήσαμε για θέματα ποδοσφαίρου. Αν χρειαστεί, θα συναντηθούμε και πάλι".

Για τη συνάντηση με τον Πλατινί: "Μερικά πράγματα δεν λέγονται, δεν δημοσιοποιούνται. Τι λέω εγώ σε ιδιωτικές συζητήσεις ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού με κάποια άλλα πρόσωπα, αφορούν τους ανθρώπους με τους οποίους μίλησα και εμένα. Ο Παναθηναϊκός δεν τυχαίνει της καλύτερης μεταχείρισης από δημοσιότητα. Γι’ αυτό είμαι πολύ προσεκτικός. Δεν αναφέρομαι βέβαια σε εσάς".

Για την άδεια: "Ο Παναθηναϊκός είναι καθ’ όλα έτοιμος να πάρει άδεια και δεν έχει κανένα θέμα. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές".

Για το «Απόστολος Νικολαϊδης»: "Δεν υφίσταται θέμα Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Είναι υπερβολές αυτά που γράφονται".

Σχετικά άρθρα