Η υποψηφιότητα του Παναθηναϊκού Κινήματος για το Δήμο Αθηναίων

Το "Παναθηναϊκό Κίνημα" ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Νίκου Αβραμίδη στις εκλογές του Δήμου Αθηναίων. Δείτε το προεκλογικό σποτ.Το Δελτίο Τύπου του "Παναθηναϊκού Κινήματος":
"Το "Παναθηναϊκό Κίνημα" είναι ένα κοινωνικό κίνημα με αφετηρία τον Παναθηναϊκό που στηρίζεται στις τάξεις των φιλάθλων του, αλλά στοχεύει να αγκαλιάσει όλη την κοινωνία.
Προερχόμαστε από όλα τα κοινωνικά στρώματα και όλα τα ιδεολογικά ρεύματα. Μας συνδέει η αγάπη μας για τον τεράστιο, ιστορικό Αθηναϊκό σύλλογο που λέγεται Παναθηναϊκός και το ουσιαστικό ενδιαφέρον για την πόλη που ζούμε.
Σημαία της προσπάθειας μας η διάσωση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας που κινδυνεύει με αφανισμό. Και αυτό είναι κάτι που δεν θα επιτρέψουμε να γίνει. Το γήπεδο της Λεωφόρου δεν είναι απλά η φυσική μας έδρα. Πρόκειται για ένα ιστορικό σύμβολο αλλά και για μια πραγματική αθλητική κυψέλη από την οποία έχουν παρελάσει χιλιάδες νέοι Αθηναίοι.
Διεκδικούμε θέση στο Δήμο Αθηναίων έτσι ώστε να τον μετατρέψουμε σε αρωγό, τόσο του Παναθηναϊκού όσο και των Αθηναίων γενικότερα, μέρος των οποίων είμαστε κι εμείς αντιμετωπίζοντας τα ίδια κοινωνικά, οικονομικά και περιβαλλοντολογικά προβλήματα. Το πρόγραμμά μας αντιμετωπίζει ευθέως όλα τα θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο Αθηναίο και θα ανακοινωθεί σύντομα μαζί με το σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού μας.
Ο Νίκος Αβραμίδης, επικεφαλής του συνδυασμού "Παναθηναϊκό Κίνημα" και υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο Αθηναίων, είναι ένας άνθρωπος με προσφορά στην Αθήνα και μεγάλη εμπειρία σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Διετέλεσε πρωταθλητής Ελλάδος στην ξιφασκία. Σπούδασε στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά ασχολήθηκε με το εμπόριο. Εξελέγη το 2002 πρώτος σύμβουλος στο πρώτο δημοτικό διαμέρισμα της Αθήνας, στο οποίο διετέλεσε πρόεδρος την περίοδο 2002-2006. Στις Δημοτικές Εκλογές του 2006 εξελέγη τρίτος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθήνας και υπήρξε υπεύθυνος σχολικής μέριμνας του Δήμου (2006-2007). Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Αθηναίων την περίοδο 2007-2010".
)

Σχετικά άρθρα