Σπουδαία νίκη η Φενέρ, 69-67 τη Μάλαγα

Η Φενέρμπαχτε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς νίκησε 69-67 τη Μάλαγα στην Πόλη, σ’ έναν αγώνα που είχε χαρακτήρα "τελικού" για τους Τούρκους.Πλέον, με ρεκόρ 5-5 η ομάδα του Ζοτς ισοβαθμεί με τη Μάλαγα στην 3η θέση του ομίλου. Ακολουθούν με 4-5 Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός που παίζουν αύριο εκτός έδρας με Μπαρτσελόνα και Εφές, αντίστοιχα.

Το αποτέλεσμα αυτό, αν και κρατά γερά στην 4άδα του Τούρκους, ερμηνεύεται ως θετικό για τις ελληνικές ομάδες, καθώς σε περίπτωση νίκης της Μάλαγα θα ήταν το "μεγάλο" αφεντικό για την 3η θέση και ουσιαστικά θα έμενε μια θέση ανοικτή για τρεις ομάδες (ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, Φενέρ).

Η φάση που έκρινε σε μεγάλο βαθμό έγινε 20" πριν από το φινάλε, που κι ενώ η Μάλαγα είχε μειώσει σε 65-64 με τρίποντο, πριν γίνει η επαναφορά της μπάλας οι διατητές χρέωσαν με αντιαθλητικό φάουλ τον Γκρέιντζερ σε βάρος του ΜακΚάλεμπ.

Ο Αμερικανός ευστόχησε και στις δύο, στη συνέχεια η Μάλαγα απέτυχε να "βγάλει" άμυνα ή να κάνει φάουλ, ώστε να σταματήσει το χρονόμετρο κι έτσι οι Τούρκοι έφτασαν στη νίκη.

Σχετικά άρθρα