“Σκόρδα σήκω και φύγε”!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Αρη στην ραδιοφωνική τους εκπομπή κάλεσαν τον Λάμπρο Σκόρδα να παραιτηθεί αύριο κιόλας, ενώ αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο παραμένουν ακόμα στο πλευρό του τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ. Παράλληλα, οι εκπρόσωποι του Super 3 ζήτησαν από τον κόσμο αυτοσυγκράτηση στο κυριακάτικο ντέρμπι, ενώ απηύθυναν κάλεσμα σε βετεράνους και εξωδιοικητικούς παράγοντες που έχουν την οικονομική δυνατότητα να βγουν μπροστά για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπαν οι οργναωμένοι του Αρη στην ραδιοφωνική τους εκπομπή:

Για τις δηλώσεις του Σκόρδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Δυναμιτίζετε το κλίμα χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Διαδίδετε ότι δεν υπάρχει ΑΡΗΣ! Είναι πολύ επικίνδυνα αυτά τα πράγματα. Είσαι πολύ μικρός για να ορίσεις ματς για όλη την ύπαρξή του λαοπλάνε και προπαγανδιστή. Προσπαθεί να ‘ψήσει’ όλο τον κόσμο και να ρίξει αλλού τι ευθύνες. Την Κυριακή ΑΡΗΣ παίζει ένα αγωνιστικό αποτέλεσμα. Μην τρελαίνετε το μυαλό σας και κάποιους περίεργους που θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα.

Ίδια πεπατημένη με το 2005, καμία απολύτως διαφορά σε θέματα πολύ σημαντικά, που θα έπρεπε να τα διαχειριστούν τελείως διαφορετικά. Αντ’ αυτού μέσα σε ένα παραλήρημα από λαϊκισμό ο συγκεκριμένος κάλεσε λυτούς και δεμένους, ούτως ώστε ο ΑΡΗΣ να παίξει τα ρέστα του με τους ανύπαρκτους. Ένα παιχνίδι ντε και καλά το όρισε ως παιχνίδι 100ετίας. Είναι προφανής ο λόγος. Να έρθει ο κοσμάκης στο γήπεδο κι αν δεν πάνε καλά τα πράγματα, να μην μπορέσει να συγκρατηθεί και αυτό να το χρησιμοποιήσει αυτός και να λέει ότι μπήκαν μέσα οι… αμόρφωτοι και όσα άλλα λέει… Και ποιος τα λέει αυτά; Αυτός που έκανε 9 εκατ. ευρώ χρέη, λες και είναι φυστίκια».

Για τα ΜΜΕ: «Θα πρέπει και οι δημοσιογράφοι της πόλης να παίρνουν αρκετά σοβαρά, γιατί δεν είναι σε τίποτα να ξεφύγουν όλα. Εμείς όσο είμαστε εδώ, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν οπαδό να βγάλει… κάγκελο γιατί κάποιος ξαναρίχνει την ομάδα. Οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι. Δεν θα πρέπει κανείς να παρασυρθεί και να δημιουργήσει το παραμικρό από κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα ή κάποια πρόκληση».

Για τα μέλη του δ.σ. της ΠΑΕ: «Τι μπήκαν να κάνουν αυτός και οι Αριστοτελίδης, Τσιόκνης, Βασβάνης, Κώνστας και Γιώτας; Δώσατε κανένα φράγκο στους παίκτες; Αν έχετε έστω και λίγη τσίπα και ευθιξία, δεν μπορεί να μην σας ενοχλούν αυτά που γίνονται στην ομάδα. Τι συμφέροντα έχετε; Πρέπει να παραιτηθείτε και να αφήσετε την ομάδα στην ησυχία της. Μια συνέλευση 1000 και ανθρώπων αποφάσισε ότι δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος είναι στην διοίκηση. Μια συνέλευση που εντέχνως λοιδορήθηκε και υποτιμήθηκε, προσπάθησαν να μην δώσουν την σημασία της όπως άλλες φορές, γιατί χαρακτηρίστηκε παράνομη.

Η συνέλευση του Δεκεμβρίου όταν σε ξύπνησαν για να πας τα 150 φυτά του ήταν κανονική; Ήρθες εσύ σαν τον Χριστό να αναλάβεις με έναν γύρο ολόκληρο, με το θέμα των μεταγραφών ανοικτό και μας λες στις 10 Μαρτίου 2014 ότι το παιχνίδι την Κυριακή είναι ματς 100ετίας. Είσαι ύποπτος και ο κόσμος έχει το μυαλό και μπορεί να καταλάβει γιατί τα κάνεις αυτά. Πατάει πάνω σε μία δικαστική απόφαση και γράφει στα παπάρ… του έναν ολόκληρο λαό».

Για την απουσία των βετεράνων: «Είναι τεράστια ντροπή οι βετεράνοι να μην έχουν θέση και φωνή στην ομάδα μας. Είναι λυπηρό να έχουν άποψη άνθρωποι που δεν έχουν προσφέρει το παραμικρό και οι βετεράνοι της Αρειανάρας μας, ο Γιάννης Βένος και άλλοι πολλοί δεν μπορούν να έρθουν στο Χαριλάου γιατί νιώθουν ξένοι. Ποιοι είστε εσείς που δεν θέλετε τους βετεράνους και μπορούν να βοηθήσουν τον σύλλογο;

Οι βετεράνοι που μάτωσαν μέσα στα γήπεδα, άλλοι έχουν κάνει φυλακή από τη Χούντα, δεν μπορούν να έρθουν στο γήπεδο! Είναι ξεφτιλίκι και ντροπή, άνθρωποι που έχουν ματώσει για την φανέλα να μην έχουν γνώμη και να έχουν γνώμη οι άφραγκοι».

Για το λάθος του συνδέσμου το 2005: «Τα λάθη που κάναμε δεν θα τα ξανακάνουμε. Ενώ έριξε συστηματικά την ομάδα το 2005 στην Β’ Εθνική, τον στηρίξαμε. Είναι εξοργιστικό ο ΑΡΗΣ να υποβιβάζεται και να παραμένει ο συγκεκριμένος πρόεδρος. Δεν υπάρχουν άλλοθι για κανέναν. Εξαφανιστείτε! Αφήστε τον ΑΡΗ να κοιτάξει την επόμενη μέρα ενωμένος».

Για την επόμενη μέρα με βετεράνους και εξωδιοικητικούς: «Κάνουμε κάλεσμα στους βετεράνους της Αρειανάρας μας γιατί σε περίοδο διαχειριστών θα πρέπει να έχουν λόγο. Κάνουμε κάλεσμα σε όλους τους εξωδιοικητικούς παράγοντες να ξέρουν ότι υπάρχει επόμενη μέρα. Δεν θα μπορεί μια ομάδα με 1,5 εκατ. αρρωστάκια να μην έχει επόμενη μέρα! Αυτό το πράγμα δεν είναι ΑΡΗΣ, να το ξέρετε όλοι όσοι είστε δίπλα του! Ο ΑΡΗΣ θα πρεπε να είχε σωθεί προ καιρού. Έχεις μικρύνει τόσο πολύ το DNA του Αρειανού! Κάνατε τον Αρειανό να πανηγυρίζει γιατί πήγε στον τελικό. Εμείς όμως είχαμε γυρισμένα μυαλά γιατί τους χάσαμε! Είναι δυνατόν να κάθονται και να τον ακούν και να τον πιστεύουν; Οι ινδιάνοι ψόφησαν, τα καθρεπτάκια έσπασαν».

Σχετικά άρθρα