Πρώτα έλεγχος και άρθρο 106, μετά διοίκηση στον Πανιώνιο

Ακέφαλος θα είναι επί της ουσίας για τις επόμενες 15 ημέρες ο Πανιώνιος, αφού τα μέλη της επιτροπής σωτηρίας αναμένεται να ζητήσουν αναβολή από το Πρωτοδικείο.
Μόνο ξεκάθαρο δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το τοπίο στα διοικητικά του Πανιωνίου. Μπορεί πριν λίγες ημέρες κάποιοι άνθρωποι να βγήκαν μπροστά και να έδειξαν πως είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν την ομάδα, όμως, τα εμπόδια δεν είναι λίγα.

Αυτή τη στιγμή άπαντες περιμένουν τον διαχειριστικό έλεγχο που είχε ζητήσει η πλευρά του Κωνσταντίνου Τσακίρη, ο οποίος έχει καθυστερήσει υπερβολικά. Τα αποτελέσματά του αναμένεται να είναι καθοριστικά, αφού εκεί θα φανεί το ακριβές έλλειμμα και παράλληλα το πού χρωστάει η ΠΑΕ. Από το τελευταίο θα κριθεί και το αν μπορεί να μπει στο άρθρο 106.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο τα μέλη της σωτηρίας θα ζητήσουν την Παρασκευή αναβολή 15 ημερών από το Πρωτοδικείο, αφού τόσο ο Χρήστος Δάρας όσο και ο Κυριάκος Σκούρας έχουν τονίσει στο παρελθόν πως για να είναι βιώσιμος ο σύλλογος θα πρέπει οπωσδήποτε να ενταχθεί στο άρθρο 106.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα επί της ουσίας η ομάδα θα παραμείνει ακέφαλη. Τυπικά η διοίκηση Βασίλη Τσάβαλου θα εξακολουθεί να έχει τα ηνία, όμως, επί της ουσίας οι άνθρωποι που την απαρτίζουν έχουν σταματήσει να ασκούν τα καθήκοντά τους.

Σχετικά άρθρα