Βουλγαρία: Ανδρας με ψυχολογικά σκόρπισε τον τρόμο

14 Μαρτίου 2014

Τα παιδιά που έπαιζαν στην αυλή του κοντινού σχολείου όπλισαν το χέρι ενός άνδρα με ψυχολογικά προβλήματα με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας αστυνομικός και να τραυματιστούν άλλα τρία άτομα, στην πόλη Λιάσκοβετς της Βουλγαρίας.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 53χρονος δράστης είναι άνεργος και δεν έχει βγει από το σπίτι του, που βρίσκεται απέναντι από σχολείο στο κέντρο της βουλγαρικής πόλης, από το 2010.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας Novinite, ο 53χρονος είχε πολλές φορές παραπονεθεί για τον θόρυβο που κάνουν τα παιδιά του σχολείου παίζοντας στην αυλή και είχε απειλήσει πως θα πυροβολήσει εναντίον τους.

Το τηλεοπτικό δίκτο BNT αναφέρει ότι η αστυνομία περικύκλωσε το σπίτι του δράστη γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) καλώντας τον να παραδοθεί κι εκείνος άνοιξε πυρ.

Ο διευθυντής του σχολείου είχε επανειλημμένα ενημερώσει την αστυνομία για τις απειλητικές επιστολές του 53χρονου και είχε προειδοποιήσει τα παιδιά να μην παίζουν στο τμήμα εκείνο της αυλής που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του 53χρονου.

Οι καθηγητές αναφέρουν ότι η τελευταία απειλητική επιστολή εστάλη χθες, ενώ τα παιδιά υποστηρίζουν ότι τούς απείλησε και διά ζώσης.

«Αυτός ο άνδρας είναι γείτονάς μου και είναι εξαιρετικά επικίνδυνος» δήλωσε ένας τηλεθεατής σε εκπομπή του βουλγαρικού τηλεοπτικού δικτύου Nova.

 
 Πηγή: www.e-go.gr ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...