Πως εκδικήθηκε η Νταϊάνα τον Κάρολο;

14 Μαρτίου 2014

Η Νταιάνα καρφί; Και όμως αυτό ισχυρίζονται οι δημοσιογράφοι των κίτρινων φυλλάδων στην Αγγλια. Η ίδια η Νταίανα διέρρεε πληροφορίες για το παλάτι και τη ζωή της εκεί θέλοντας απεγνωσμένα να δέιξει τι ακριβώς πέρναγε η ίδια. 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας News of the World, Κλιβ Γκούντμαν, η Νταϊάντα διέρρεε πληροφορίες για τη βασιλική οικογένεια σε μια προσπάθεια να δείξει ότι όλοι την επιβουλεύονταν και ότι στο παλάτι είχε στηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός εναντίον της.

«Η Νταϊάνα προσπαθούσε να κάνει τους δημοσιογράφους συμμάχους της στη δύσκολη μάχη που έδινε για να πάρει διαζύγιο από τον εν διαστάσει σύζυγό της πρίγκιπα Κάρολο» είπε ο Μπέιλι τονίζοντας ότι η πριγκίπισσα ήθελε να εκδικηθεί τον πρίγκιπα.

Οπως ισχυρίστηκε η πριγκίπισσα του έστειλε την «Πράσινη Βίβλο» τον τηλεφωνικό κατάλογο όλου του προσωπικού της βασιλικής οικογένειας για να του αποδείξει πόσοι δούλευαν εκεί, παραπονούμενη, ταυτόχρονα, ότι κατακλύζεται από συμβούλους του Καρόλου. Μάλιστα, ανέφερε πώς η Νταϊάνα του τηλεφώνησε δυο φορές για να βεβαιωθεί ότι είχε παραλάβει τον κατάλογο καθώς και ότι δεν ήταν ο μόνος δημοσιογράφος που είχε λάβει τον τηλεφωνικό αυτό κατάλογο.

Ο Γκούντμαν κατηγορείται ότι δωροδόκησε υπαλλήλους του παλατιού, για να του δώσουν τους καταλόγους με τα στοιχεία των υπαλλήλων της βασιλικής οικογένειας.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...