Χωρίς Πράνιτς στα Γιάννινα

Η ίωση έχει εξασθενήσει τον οργανισμό των Πράνιτς και Σπυρόπουλο, οι οποίοι αποκλείστηκαν από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Ο Ντανιέλ Πράνιτς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονήθηκε ούτε την Παρασκευή, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή αφού δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Το ίδιο ισχύει για τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από το ματς στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.
Στον αντίποδα, στην αποστολή επανήρθαν οι Γκόρντον Σίλντεφελντ και Μάρκους Μπεργκ, οι οποίοι αναμένεται να χρησιμοποιηθούν στην ενδεκάδα στους Ζωσιμάδες.
Στην 20άδα συμπεριλήφθηκαν οι Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέντ, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης και Ατζαγκούν, ενώ μετά το ματς των Νέων θα ενσωματωθούν και οι Χουχούμης και Γιαννιτσάνης.
Η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς το πρωί του Σαββάτου για τα Γιάννινα, θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης και θα προπονηθεί σε γήπεδο της περιοχής.
Ατομικό οι Πέτριτς και Μπαϊράμι
Στην προπόνηση της Παρασκευής στο ‘Γεώργιος Καλαφάτης’, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού άρχισαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις τεχνικής, τακτικής και ανάπτυξης και ολοκλήρωσαν δίτερμα και τελειώματα.
Δεν προπονήθηκαν και δεν υπολογίζονται οι ασθενείς Πράνιτς και Σπυρόπουλος, ενώ ατομικά γυμνάστηκαν οι Πέτριτς και Μπαϊράμι.

Σχετικά άρθρα