“Δεν εκφράζει κανέναν ΑΕΚτζή”

Κινήσεις για να αφαιρεθεί το δικαίωμα εκπροσώπησης της ΠΑΕ στη δίκη Ψωμιάδη από τον Χάρη Οικονομόπουλο κάνει η ΑΕΚ.
Δύσκολη υπόθεση, αλλά σοβαρό πάτημα είναι το γεγονός ότι ο δικηγόρος Χάρης Οικονομόπουλος, εναντιώνεται στο όνειρο εκατομμυρίων οπαδών της "Ένωσης".

Οι τελευταίες κινήσεις του Χάρη Οικονόμοπουλο, με την ανακοπή της διαδικασίας της εκκαθάρισης της ΠΑΕ, δείχνουν την επιθυμία του να τραβήξει το σχοινί και να πάει κόντρα στα «θέλω» της ΑΕΚ.

Με αυτό τον τρόπο αποδεικνύει το γεγονός ότι υπάρχει τεράστιο χάσμα ανάμεσα  στη νέα τάξη πραγμάτων της ομάδας και στον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος χειρίζεται την κατάσταση, ειδικά από τη στιγμή που η Ένωση έχει κάνει εκχώρηση των απαιτήσεων της από την υπόθεση Ψωμιάδη προς το δημόσιο.

Όλα αυτά αποτελούν την αφορμή ώστε οι υπεύθυνοι του "Δικεφάλου" να κινηθούν για την αφαίρεση των δικαιωμάτων του Οικονομόπουλου στην εκπροσώπηση της ΠΑΕ στη δίκη Ψωμιάδη, κάτι το οποίο είναι δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο.

Την υπόθεση χειρίζεται το νομικό επιτελείο της "Ένωσης", αναζητώντας τη φόρμουλα ώστε να υπάρξει το οριστικό τέλος ανάμεσα στην ομάδα και τον Οικονομόπουλο, ο οποίος πλέον δεν εκφράζει ούτε τον κόσμο, αλλά ούτε την ιδεολογία της "Ένωσης"

Σχετικά άρθρα