Χωρίς Μπρέσεβιτς κόντρα στην Τριγλία

Χωρίς τον Ιβάν Μπρέσεβιτς θα αγωνιστεί στο ματς με την Τριγλία Ραφήνας η ΑΕΚ. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο δεν έχει υποχωρήσει, με αποτέλεσμα ο Δέλλας να μην τον υπολογίζει.Όπως και στα μέσα του περασμένου Γενάρη, όταν και είχε επιδεινωθεί και πάλι το πρόβλημα με το γόνατο, έτσι και τώρα ο Ιβάν Μπρέσεβιτς θα υποχρεωθεί να χάσει ένα ματς.

Ο Τραϊανός Δέλλας και το ιατρικό τιμ, έκριναν πως ο Κροάτης σέντερ φορ, δεν θα πρέπει να πιέσει το πόδι του, για να παίξει στο κυριακάτικο ματς. Και γι αυτό και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Με δεδομένο πως και ο Βασίλης Τσεβάς ακόμα είναι ανέτοιμος, η ΑΕΚ ουσιαστικά πάει στο ματς της Κυριακής στο Μενίδι, με μοναδικό επιθετικό τον Άλεξ Ντακόλ.

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ρενάλντο Ράμα μένει εκτός αποστολής. Ο Ράμα ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και αποκλείστηκε από την αποστολή για το παιχνίδι στο γήπεδο του Μενιδίου.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Δέλλας: Καραγκιολίδης, Βούρας, Γεωργέας, Γροντής, Ανάκογλου, Κάτσικας, Κορδέρο, Παληαρούτας, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Πόποβιτς, Ντακόλ, Ρόβας, Τσιρίλο, Μούργκα, Σταθάκης, Τσουμάγκας, Τσουκαλάς, Τσούπρος και Τζανετόπουλος.

Σχετικά άρθρα