Εξαιρετικά αμφίβολος ο Μπαντιμπαγκά

Ο Μπαντιμπανγκά δεν έβγαλε την τελευταία προπόνηση και ο Μαρίνος Ουζουνίδης βλέπει νέα προβλήματα να προστίθενται για την αναμέτρηση με τον Αστέρα ΤρίποληςΤα σχεδιά του χωρίς τον Μπαντιμπανγκά, καταστρώνει πιθανότατα ο Μαρίνος Ουζουνίδης για την αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς ο Βέλγος επιθετικός του Εργοτέλη δεν προπονήθηκε ούτε την Παρασκευή.

Οι ενοχλήσεις δεν άφησαν τον Βέλγο να προπονηθεί κανονικά ούτε την Παρασκευή με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να προβληματίζεται καθώς σε συνδυασμό με την απουσία του Σλοβάκου, Κούμπικ, αποδυναμώνεται πάρα πολύ στα άκρα καθώς μιλάμε για δύο από τους πλέον βασικούς παίκτες.

Δεν είναι όμως μόνο αυτές οι απουσίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Ηρακλέιου, καθώς εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή τόσο του Βλάσση Κοζορώνη που ακολούθησε και την Παρασκευή ατομικό πρόγραμμα ενώ βέβαιη είναι αυτή του Ισπανού αμυντικού, Μεχία που είναι τιμωρημένος.

Παρά τις αντιξοότητες στο στρατόπεδο του Εργοτέλη υπάρχει πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να προσανατολίζεται στο να παίξει με τους Σαρρή και Αντελέγιε στην άμυνα, ενώ για τα άκρα της επίθεσης, έχει δοκιμάσει τους Ρομάνο και Χαντί, με τον Μπουχαλάκη μπροστά από τους Καρντόσο και Ιμπραΐμ.

Οι τελικές αποφάσεις για τον τρόπο που θα παραταχθεί ο Εργοτέλης θα ληφούν στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη

Σχετικά άρθρα