Παράσχος: Πατάμε καλά και έχουμε πολύ καλή ψυχολογία

Χωρίς προβλήματα ταξίδεψε στην Βέροια ο Ατρόμητος με τον Γιώργο Παράσχο να θέτει ως στόχο την νίκη και την παραμονή στην δεύτερη θέση.
Με όλους τους παίκτες στην διάθεσή του θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στην Βέροια.

Ο Γιώργος Παράσχος ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το παιχνίδι με την "Βασίλισσα του Βορρά" και επέλεξε να πάρει 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του, ενώ σε δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι μπορεί η ομάδα να είναι αγωνιστικά πολύ καλά αλλά και ο αντίπαλος είναι στο καλύτερο σημείο του από την αρχή της σεζόν

"Νομίζω ότι τις τελευταίες δεκαπέντε μέρες η Βέροια είναι στο top  από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και από αυτή την άποψη την πετυχαίνουμε στο καλύτερο της σημείο. Γνωρίζουμε ότι έχει τη δύναμη της στο επιθετικό κομμάτι αλλά σε κάθε περίπτωση εμείς θα πάμε για να νικήσουμε.

Η ομάδα μας πατάει καλά, δείχνει μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα από την αρχή του πρωταθλήματος, έχει πολύ καλή ψυχολογία και στόχος μας είναι να διατηρηθούμε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα"

Οι 19 παίκτες που αποτελούν την αποστολή κι έχουν επιλεγεί από την Πέμπτη είναι οι:Σηφάκης, Τσέναμο, Νάστος, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Μπάλλας, Μπρίτο, Φάμπιο, Παπαδόπουλος, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Γεωργίου, Γκαρσία, Φωτάκης, Κιβρακίδης, Αρκούδας.

Σχετικά άρθρα