“Ο ΠΑΟ μπορεί τη 2η θέση”

Ο Παναθηναϊκός έχει τις δυνατότητες να τερματίσει 1ος στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ και να διεκδικήσει την είσοδό του στους ομίλους του Champions League, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός τερματοφύλακας στη NOVA

Για τη θετική πορεία του Παναθηναϊκού και το καλό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα:
«Έχουμε αποδείξει ως ομάδα, ότι σταδιακά μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι έχουμε την ποιότητα και το σύνολο για να παίρνουμε αποτελέσματα σε οποιαδήποτε έδρα κόντρα σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Άλλωστε αυτό το έχουμε αποδείξει και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι, μέχρι να περάσουμε στα πλέι οφ και να πάρουμε τη δεύτερη θέση που θέλουμε».

Για το αν σκέφτονται τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΟΦΗ:
«Αυτό που σκεφτόμαστε είναι πάντα το επόμενο παιχνίδι. Το μυαλό μας είναι στο ματς με τα Γιάννινα και γνωρίζουμε ότι είναι ένα δύσκολο γήπεδο και μια δυνατή ομάδα στην έδρα της. Αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να πάρουμε το αποτέλεσμα, που το αυτονόητο για εμάς είναι οι τρεις βαθμοί, γιατί έχουμε δείξει ότι αν παίξουμε ποδόσφαιρο, μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο και να κοιτάξουμε στα μάτια οποιαδήποτε ομάδα, όπου και αν παίζουμε».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα:
«Πολύ καλή ομάδα στην έδρα της και πολύ δυνατή. Παίζει αρκετά κλειστά, αλλά νομίζω ότι αν παίξουμε με συγκέντρωση και ομαδικά- όπως παίζουμε σε κάθε παιχνίδι- τότε θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το πού μπορεί να κριθεί το παιχνίδι:
«Θεωρώ ότι είναι στο χέρι μας. Έχουμε την ποιότητα και τις προσωπικότητες για να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια. Αν πάμε σοβαροί και είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, τότε νομίζω ότι δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα».

Για την αγωνιστική βελτίωση του Παναθηναϊκού:
«Είχαμε δείξει κατά διαστήματα ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Κάποια παιχνίδια θεωρώ ότι τα χάσαμε στις λεπτομέρειες, είτε από απειρία, είτε από το γεγονός ότι δεν ήμασταν ακόμα έτοιμοι. Όμως θεωρώ ότι από το καλοκαίρι υπάρχει πολύ μεγάλη βελτίωση στην ομάδα και αυτό φαίνεται νομίζω και στον κόσμο μέσα από τα παιχνίδια μας. Γίνεται δυνατή προπόνηση, σκληρή δουλειά και το αποτέλεσμα όπως βλέπετε, είναι θετικό».

Για την πρώτη του επαγγελματική σεζόν στον Παναθηναϊκό:
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έχω γίνει επαγγελματίας και ανήκω στο ρόστερ της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού. Από μικρό παιδί ήταν το όνειρο μου. Είμαι οκτώ χρόνια στην Ακαδημία και όταν είσαι συμπαίκτης με ποδοσφαιριστές όπως ο Πέτριτς, ο Μπεργκ, ο Πράνιτς, ο Σίλντενφελντ και τα άλλα παιδιά- δεν θέλω να θίξω κανέναν προς Θεού- νομίζω ότι είναι τιμή για κάθε νέο Έλληνα ποδοσφαιριστή που έχει ανέβει στην πρώτη ομάδα. Το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να παίρνω τα καλύτερα από αυτούς, να δουλεύω σκληρά, κυρίως να τους ακούω γιατί έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και να γίνομαι καλύτερος».

Σχετικά άρθρα