Διούδης: Για την επιβίωσή μας με τον ΠΑΟΚ

Do or die είναι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για τον Αρη, με τον Σωκράτη Διουδη να το βλέπει ως την τελευταία ευκαιρία ώστε η ομάδα του να μείνει ζωντανή.Αναλυτικά όσα είπε ο τερματοφύλακας του Αρη στη NOVA
Σωκράτη, έρχεται ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο, πάντως, δεν θυμίζει σε πολλά πράγματα τα αντίστοιχα παιχνίδια των προηγούμενων χρόνων…
«Σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκονται αυτές οι δύο ομάδες, πάντα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Εμείς όμως έχουμε πολύ περισσότερους λόγους απ΄ τον ΠΑΟΚ για να θέλουμε να κερδίσουμε και πιστεύω ότι πρέπει να βγάλουμε πολλά στοιχεία μας, που δεν είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, για να τα καταφέρουμε».

Λένε ότι είναι διαφορετική η εβδομάδα πριν απ΄ αυτά τα ντέρμπι. Είναι έτσι;
«Σίγουρα αυτό περνά στη ψυχολογία των παικτών! Το κλίμα αλλάζει, όπως και να το κάνεις. Εμείς που προερχόμαστε από βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό, η ψυχολογία μας αλλάζει μέσα στην εβδομάδα, σκεπτόμενοι αυτό το διαφορετικό παιχνίδι. Με πολύ πάθος πρέπει να μπούμε σ΄ αυτό το παιχνίδι και να το κερδίσουμε οπωσδήποτε».

Πού μπορεί να ποντάρει ο Αρης ώστε να χτυπήσει μια, κατά γενική ομολογία, καλύτερη ομάδα;
«Εμείς πρέπει να ποντάρουμε στο ότι παίζουμε την επιβίωσή μας. Είναι ένα παιχνίδι από το οποίο έχουμε να κερδίσουμε πολλά πράγματα. Παίζουμε στο γήπεδό μας, περιμένουμε πολύ κόσμο. Σίγουρα είναι δύσκολη η κατάσταση, σίγουρα δεν θα είναι όπως τα προηγούμενα ντέρμπι που παρακολουθήσαμε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά η θέληση και η δύναμη που πρέπει να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο, πιστεύω να μας δώσουνε αυτό που χρειαζόμαστε».

Είναι, όντως, το τελευταίο χαρτί του Αρη;
«Ναι, τι να πω. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση γενικότερα και πράγματι παίζουμε το τελευταίο μας χαρτί, απέναντι σ΄ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Αλλά, πρέπει να τα δώσουμε όλα για όλα!».

Ποιους υπολογίζεις περισσότερο από την επίθεση του ΠΑΟΚ;
«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω γιατί ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ δυνατό σύνολο, με έμπειρους παίκτες. Μπορεί, ανά πάσα στιγμή, ν΄ αλλάξει παίκτες και σχηματισμούς. Οποιοι και να παίξουνε από τη μέση και μπροστά, είτε πίσω, είναι πολύ δεμένο σύνολο και πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση σε όλους».

Σχετικά άρθρα