Κούπα, συντήρηση και… Ολντ Τράφορντ

Λίγες ημέρες πριν από το ματς της χρονιάς με τη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να κατακτήσει και μαθηματικά το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, βάζοντας παράλληλα φρένο στο σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων (ήττες από ΠΑΟ, ΠΑΟΚ).Η ομάδα του Μίτσελ υποδέχεται τον Πανθρακικό στις 19.30GR στο άδειο -λόγω τιμωρίας- Καραϊσκάκη και ασφαλώς δεν θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο απώλειας.

Οχι τόσο για βαθμολογικούς, αλλά πολύ περισσότερο για αγωνιστικούς – ψυχολογικους λόγους, καθώς ακολουθεί το πολύ σημαντικό για τον σύλλογο ματς με τη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει με προίκα το υπέρ του 2-0 από το πρώτο παιχνίδι, να πάρει τη μεγάλη πρόκριση στην κορυφαία 8άδα του Champions League.

Προς αυτή την κατεύθυνση, ο Μίτσελ επέλεξε να μην επιβαρύνει μερικούς από τους παίκτες που το βράδυ της Τετάρτης θα πατήσουν το χορτάρι στο "Θέατρο των Ονείρων".

Σίγουρα με τον Πανθρακικό δεν θα παίξουν οι Σαλίνο, Μανωλάς, τους οποίους ο Ισπανός άφησε εκτός για λόγους ξεκούρασης. Αντίθετα, επανέρχονται στην αποστολή οι Μανιάτης, Χολέμπας και Τσόρι, που στο πλαίσιο του rotatio είχαν μείνει εκτός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι τραυματίες Δημήτρης Σιόβας, Αριέλ Ιμπαγάσα και φυσικά ο Μάικλ Ολαϊτάν, τη στιγμή που οι Ιβάν Μαρκάνο και Χαβιέ Σαβιόλα ανεβάζουν ρυθμούς και υπάρχει αισιοδοξία πως αμφότεροι θα προλάβουν το ματς του Μάντσεστερ.

Αναλυτικά οι 18 της αποστολής: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χολέμπας, Σάμαρης, Μπονγκ, Ντομίνγκες, Κάμπελ, Μασάντο, Μανιάτης, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρες, Φουστέρ, Σέποβιτς, Βαλντές, Τόρες.

Στην αντίπερα όχθη, ο Πανθρακικός είναι σίγουρα η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και με τον Ακη Μάντζιο στο τιμόνι έχει συνθέσει ένα σύνολο ανταγωνιστικό, που παλεύει όλα τα ματς ανεξατρήτως του βαθμού δυσκολίας.

Πάντως, η ομάδα της Κομοτηνής έχει αρκετά προβλήματα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Τζάνη και Παπαγεωργίου, καθώς και τους τραυματίες Κουτσόπουλο, Κάσες, Ίγκορ και Σέρεμετ.

Η αποστολή: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Μαμούτ, Χασομέρης, Ρομέου, Μολίνα, Ντιόγκο, Ζδράβος-Ρίζος, Χρήστου, Μπεν Σαμπάτ, Τριανταφύλλου, Καθάριος, Εμπόου, Μακρυδημήτρης και Μπαϊκαρά.

Σχετικά άρθρα