“Με τη βοήθεια του κοσμου, θα νικήσουμε τον Λεβαδειακό”

Στον παράγοντα έδρα και στην ενίσχυση από τους φίλους του Πανιωνίου ποντάρει ο Νίκος Κορκοντζέλος ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό.Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός άσος του Πανιωνίου στη NOVA

Για την ήττα από τον Ατρόμητο: «Ο Ατρόμητος είναι αρκετά καλή ομάδα και στην έδρα του έχει δείξει ότι είναι πολύ σοβαρός. Εμείς κάναμε την προσπάθειά μας, ήμασταν σοβαροί αλλά κάποιες αδράνειες έφεραν αυτό το σκορ. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

Για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό: «Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να μας βοηθήσει ο κόσμος. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι και πιστεύω ότι θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα».

Για την ομάδα του Λεβαδειακού: «Έχει πολύ καλή επίθεση, σκοράρει συχνά αλλά έχει πρόβλημα στην άμυνα. Εάν καταφέρουμε να σκοράρουμε γρήγορα θα μας φύγει και το άγχος».

Για το αν είναι εύκολο το έργο του Πανιωνίου: «Όταν μια ομάδα σε περνάει είναι πιο χαλαρή και αυτό μας κάνει πιο εύκολο το έργο μας».

Για το πώς νιώθει που αγωνίζεται στον Πανιώνιο: «Ήρθα από μία πολύ ιστορική ομάδα, την Προοδευτική, έκανα ένα μεγάλο βήμα, δουλεύω σκληρά και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα πάρω την ευκαιρία μου».

Σχετικά άρθρα