Σάντσες: Με κάνουν να πιστεύω τις συνωμοσίες

Ο Λόρι Σάντσες αναφέρθηκε σε συνωμοσίες κατά του Απόλλωνα Σμύρνης και εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την απόδοση του Μάνταλου.

Ήττα που τον κρατάει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας γνώρισε στο Ηράκλειο ο Απόλλων Σμύρνης από τον ΟΦΗ (2-0). Για την ελαφρά ταξιαρχία ακυρώθηκε ένα γκολ στο πρώτο κι άλλο ένα στο δεύτερο ημίχρονο με τον Λόρι Σάντσες να στέκεται και στις δύο αποφάσεις τις οποίες θεωρεί λανθασμένες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Όταν έρχεσαι στον ΟΦΗ και βάζεις δύο γκολ – που κατά την άποψη μας δεν ήταν οφσάιντ – είναι πολύ δύσκολο να μην χάσεις. Και όλα αυτά που ακούμε, τις θεωρίες συνωμοσίας περί υποβιβασμού του Απόλλωνα, με κάνει να πιστέψω ότι είναι αλήθεια. Εγώ προσωπικά δεν πιστέυω ότι ισχύει αυτό αλλά όταν βάζεις δύο γκολ κανονικά, τότε τι να πω;

Όχι, δεν είμαι σίγουρος όμως από ότι μου είπαν το πρώτο γκολ δεν είναι οφσάιντ και αν ήταν κανονικό το τέρμα τότε πρέπει να ρωτήσετε αν ο πρόεδρος μας έχει δίκιο σε αυτά που λέει. Το παιχνίδι είναι τα τέρματα που μετρούν και αν είχαμε σκοράρει τότε θα είχαμε εμείς τον έλεγχο του. Δεχτήκαμε το γκολ και μετά τρέχαμε να ισοφαρίσουμε".

Σχετικά άρθρα