Ασημένιο στο Challenge Cup ο Πετρούνιας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους κρίκους στο Challenge Cup του Κότμπους. Την Κυριακή (16/3) αγωνίζεται ο Βασίλης Τσολακίδης στο δίζυγο
Το πρώτο μετάλλιο μετά την… κατάρρευση του ελληνικού αθλητισμού είναι γεγονός. Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση της νέας μείωσης των επιχορηγήσεων προς τις ελληνικές ομοσπονδίες ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους κρίκους στο Challenge Cup του Κότμπους.

Σε μια διοργάνωση με ορισμένους από τους καλύτερους γυμναστές στον κόσμο ο αθλητής του Δημήτρη Ράφτη συγκέντρωσε 15,650 βαθμούς. Πρώτος ήταν ο Ρώσος Ντένις Αμπλιάζιν με 15,700 βαθμούς, νωρίτερα είχε καταλάβει την πρώτη θέση και στο έδαφος.

Ο Πετρούνιας που εξασφαλίζει τα προς το ζην, δουλεύοντας ως personal trainer σε σύλλογο γυμναστικής στοχεύει φέτος στην κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού ή παγκόσμιου μεταλλίου του.

Την Κυριακή (16/3) τη σκυτάλη παίρνει ο Βασίλης Τσολακίδης στο δίζυγο. Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή της εθνικής ομάδας ενόργανης σε μεγάλη διοργάνωση. Τα έξοδα τους καλύφθηκαν από τους διοργανωτές.

Σχετικά άρθρα