Πανσέληνος στη Παρθένο σήμερα, πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

16 Μαρτίου 2014
Στις 16 Μαρτίου και ώρα 19:08 σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου. Πρόκειται για ένα φωτεινό φεγγάρι, που μας παροτρύνει να ασχοληθούμε περισσότερο με την οργάνωση και την πειθαρχία, να αναδείξουμε τις επαγγελματικές μας ικανότητες και να ασχοληθούμε με την προσωπική μας υγεία και υγιεινή.
 
Η αναζήτηση της λεπτομέρειας σε κάθε μας δραστηριότητα θα γίνει πιο επιτακτική, καθώς θα αποτελέσει την διαφορά που θα οδηγήσει στην πρόοδο. Η Πανσέληνος δεν σχηματίζει αρνητικές πτολεμαϊκές γωνίες, όμως η χιαστί με τον Ερμή απαιτεί να προηγηθεί η λογική πριν από κάθε μας ενέργειαΟ ανάδρομος Κρόνος, που σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ήλιο και τη Σελήνη, μας χορηγεί την απαραίτητη ενέργεια για να προωθήσουμε τα σχέδιά μας, μπορεί όμως να δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες, αφού βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο στην Παρθένο

Οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι θα ωφεληθούν περισσότερο από την επιρροή αυτής της Πανσελήνου, ενώ οι Δίδυμοι, οιΛέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί.
 
Myastro.gr 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ