“Βελλή, στο βούρκο σου”

Σκληρή ανακοίνωση κατά του ιδιοκτήτη του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτη Βελλή, εξέδωσε την Κυριακή (16/3) η ΠΑΕ Ατρόμητος.Αναλυτικά:

«Για πρώτη αλλά και τελευταία φορά, αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με τον κ. Βελλή και όσα υπαινίσσεται σε βάρος της ομάδας μας. Κύριε Βελλή σας δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν μας αφορούν ούτε  μας αγγίζουν στο παραμικρό όλες οι συκοφαντίες, ψευτιές,αλητείες εναντίον της ομάδας μας καθώς και κάθε προσπάθεια σπίλωσης της.

Μέχρι τώρα παρακολουθούσαμε με προσοχή αυτή την προσπάθεια σας και προς το παρόν είχαμε πιστέψει ότι οφείλεται στην παντελή έλλειψη γνώσεων για το άθλημα του ποδοσφαίρου, καθώς και την αγωνιώδη προσπάθεια σας να γλιτώσει ο Απόλλων Σμύρνης τον υποβιβασμό στην κατώτερη κατηγορία.

Μετά την τελευταία ανακοίνωση σας, όταν κατρακυλήσατε στο έσχατο σημείο του ‘’βούρκου’’ ,που εσείς ο ίδιος δημιουργήσατε, δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι εκτός από άσχετος ,γραφικός ,ψεύτης και συκοφάντης,είστε βαλτός και καθοδηγούμενος.

Δεν έχετε κανένα ηθικό και πραγματικό δικαίωμα, κύριε Βελλή να λασπολογείτε σε βάρος μιας ομάδας, της ομάδας μας, που αποτελεί πρότυπο για ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα, αλλά και που εσείς ο ίδιος έχετε δηλώσει σε συνεδρίαση του Δ.Σ της Superleague ότι θέλετε να  την μιμηθείτε και να αγωνιστείτε στην Ευρώπη.

Δεν είστε άξιος να εκφράζετε οποιοδήποτε υπαινιγμό σχετικά με την αγωνιστική τιμή και υπόληψη αυτής της ομάδας, που μέχρι σήμερα σε 29 αγώνες  έχει συγκεντρώσει 59 τίμιους αγωνιστικούς βαθμούς, καθώς και στα άτομα που την απαρτίζουν από τον πρόεδρο της, τους ποδοσφαιριστές της, τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο εργαζόμενο και τους φιλάθλους της .

Κύριε Βελλή ποτέ στην ποδοσφαιρική ιστορία μια ομάδα δεν απέφυγε τον υποβιβασμό, στηριζόμενη μόνο στους άλλους, χωρίς αυτή να κάνει μία προσπάθεια. Το παραπάνω ξεχάσατε να συμπεριλάβετε στην χθεσινή σας ανακοίνωση όταν μιλήσατε για όλους τους άλλους, χωρίς να κάνετε αυτοκριτική και να στιγματίσετε την απόδοση της ομάδας σας στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Είναι λοιπόν προτιμότερο να ασχοληθείτε με τα ‘’του οίκου σας’’ και να αφήσετε τους άλλους και ειδικότερα την ομάδα μας.

Τέλος θέλουμε να επισημάνουμε ότι καμία διαφορά δε μας χωρίζει με το ιστορικό σωματείο του Απόλλωνα Σμύρνης, που γνωρίζουμε άλλωστε ότι εκτός της κατοχής της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ, στην ουσία δεν το εκπροσωπείτε καθώς το πλήθος των φιλάθλων του δε συμμερίζεται τις απόψεις σας και πρόσφατα τις αποδοκίμασε, με αποτέλεσμα να έχετε επιδοθεί σε μια αγωνιώδη προσπάθεια για να τους μεταπείσετε».

Σχετικά άρθρα