Ατζαγκούν: Από τα καλύτερα γκολ της καριέρας μου

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν που με δικό του τέρμα χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό απέναντι στον ΠΑΣ, ανέφερε πως ήταν ένα από τα καλύτερα γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του, στάθηκε στην διαρκή ανοδική πορεία του Τριφυλλιού, μίλησε για το επερχόμενο ματς με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο, αλλά και τον Μάικλ Ολαϊτάν.«Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι αλλά θέλαμε τους τρεις βαθμούς και αποδείξαμε ότι μπορούμε να τους πάρουμε με την απόδοση μας στον αγωνιστικό χώρο», ήταν το πρώτο σχόλιο του Αμπντούλ Ατζαγκούν στην κάμερα της Nova, μετά τον αγώνα.

Για το γκολ που πέτυχε: «Ήταν ένα φανταστικό γκολ και ένα από τα καλύτερα που έχω πετύχει στην καριέρα μου».

Για τη βελτίωση του Παναθηναϊκού: «Είναι πολύ πιο εύκολο όταν παίζεις ως ομάδα να αποδίδεις καλύτερα. Ο
Παναθηναϊκός βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός, γίνεται περισσότερο ομάδα και το δείχνει και στον αγωνιστικό χώρο».

Για το προσεχές παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θα πάμε εκεί για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος».

Για την κίνηση του να επισκεφτεί τον Ολαϊτάν στο νοσοκομείο μαζί με τον Γιάννη Αναστασίου: «Αισθάνεται πολύ καλύτερα ο Ολαϊτάν. Δεν ήταν εύκολο ούτε για εμένα γιατί σοκαρίστηκα. Το ποδόσφαιρο μπαίνει σε δεύτερη μοίρα όταν μετράει η ανθρώπινη ζωή. Το σημαντικό είναι ότι είναι καλά ο Ολαϊτάν».

Για το γεγονός ότι όλα τα γκολ που έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα είναι εκτός έδρας: «Ομαδική προσπάθεια είναι τα γκολ. Μπορείς να σκοράρεις οπουδήποτε, είτε εκτός είτε εντός έδρας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι να μπαίνουν γκολ και να βοηθάω την ομάδα. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα στην ομάδα».

Σχετικά άρθρα