Ντάσιος: Αν σκοράραμε στην αρχή θα είχε διαφορετική εξέλιξη

Την άποψη πως αν ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε καταφέρει να σκοράρει στις πρώτες δύο ευκαιρίες που δημιούργησε όλα θα ήταν διαφορετικά εξέφρασε ο Γιώργος Ντάσιος με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. «Το αρνητικό σερί με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας συνεχίστηκε. Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα στημένο και μία αδράνεια της άμυνας. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός δεν μας έκανε κάποια κλασική ευκαιρία. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Ντάσιος.

Για το αν θεωρεί πως έδωσαν περισσότερο χώρο στον Παναθηναϊκό από ότι έπρεπε: «Ήταν η τακτική μας αυτό. Θέλαμε να δώσουμε χώρο στον Παναθηναϊκό και όπως είδατε στην αρχή είχαμε δύο ευκαιρίες. Περιμέναμε τον Παναθηναϊκό και γνωρίζαμε ότι προσπαθεί να παίξει μπάλα, όμως δεν τα καταφέραμε. Θεωρώ ότι αν έμπαινε ένα γκολ από τις δύο φάσεις στο ξεκίνημα του αγώνα θα άλλαζε όλη η μορφή του παιχνιδιού».

Για τη συνέχεια: «Παίζουμε στην έδρα του ΠΑΟΚ και γνωρίζουμε ότι και αυτός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Έχει πάρα πολλούς παίκτες σε πολύ καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι δεν πήραμε από το σημερινό παιχνίδι. Θα παίξουμε για τους τρεις βαθμούς, το πρωτάθλημα φτάνει προς το τέλος και θέλουμε και εμείς να τερματίσουμε όσο το δυνατόν σε υψηλότερη θέση».

Για το χειροκρότημα των οπαδών του ΠΑΣ παρά την ήττα: «Μας δίνει μεγάλη δύναμη. Δεν πρέπει να κατεβάσουμε τώρα τα κεφάλια. Κάναμε μία ήττα μέσα στην έδρα μας. Είχαμε μία εβδομάδα στην Κρήτη όπου φέραμε δύο σημαντικά αποτελέσματα. Αναγνωρίζει ο κόσμος την προσπάθεια των παικτών και αυτό θέλουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να οδηγήσουμε την ομάδα λίγο πιο ψηλά».
Κολοβετσιος: Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι
Aπό την πλευρά του ο Δημήτρης Κολοβέτσιος τόνισε: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ ανεβασμένος τις τελευταίες αγωνιστικές. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι και εμείς μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι όμως δεν τα καταφέραμε».

Για το που θεωρεί πως κρίθηκε το ματς: «Η τακτική μας από το ξεκίνημα του αγώνα ήταν να περιμένουμε τον Παναθηναϊκό και να «χτυπήσουμε» στην κόντρα. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις χαμένες ευκαιρίες που είχαμε εμείς. Αν βάζαμε ένα γκολ από αυτά τα δύο τετ α τετ νομίζω ότι όλα θα ήταν διαφορετικά».

Για το χειροκρότημα των οπαδών του ΠΑΣ παρά την ήττα: «Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και του ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη για το σημερινό αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι το ήθελε πολύ ο κόσμος. Δυστυχώς δεν πήραμε κάτι για να τους ευχαριστήσουμε. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για να τους ευχαριστήσουμε στη συνέχεια».

Για το αν φοβήθηκαν τον Παναθηναϊκό: «Δεν νομίζω ότι υπήρχε φόβος. Είχαμε συγκεκριμένη τακτική την οποία ακολουθήσαμε. Μας βγήκαν αυτά που θέλαμε όμως δεν σκοράραμε και χάσαμε το παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Θα πάμε στον ΠΑΟΚ όπως σε κάθε παιχνίδι. Θα πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε»

Σχετικά άρθρα