“Μπαρτσελόνα” ο Πλατανιάς, σκόρπισε με 7-0 την Καλλονή!

Μπορεί να έχει την πέμπτη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, ωστόσο, ο Πλατανιάς "μεταμορφώθηκε" σε… Μπαρτσελόνα και… ξεφτίλισε με 7-0 την Καλλονή, που τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ζος στο 69′, ενώ είχε και χαμένο πέναλτι με τον Περόνε. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της χανιώτικης ομάδας στα μεγάλα σαλόνια και αντίστοιχα η μεγαλύτερη ήττα για τους Λέσβιους. Οι ερυθρόλευκοι έπιασαν την Βέροια στους 28 βαθμούς.Στο 3ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη, όταν η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σιδεράκη.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Πλατανιάς με διπλή προσπάθεια του Τόρες έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά αρχικά απέκρουσε ο Σιδεράκης και κατόπιν η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η πίεση της ομάδας των Χανίων απέδωσε καρπούς στο 37ο λεπτό, όταν ύστερα από επέλαση του Κάταϊ και ασίστ στον Βλαχοδήμο, ο τελευταίος με πλασέ έκανε 1-0.

Στο 44′ ο Σιδεράκης απέκρουσε σουτ του Κάταϊ, αλλά στην εξέλιξη της φάσης ο Αναστασιάδης με κεφαλιά προς την εστία της ομάδας του έκανε με… αυτογκόλ το 2-0 για τον Πλατανιά!

Με την έναρξη της επανάληψης (49′), και πάλι ο Βλαχοδήμος με ωραίο σουτ εντός περιοχής, μετά από μακρινή σέντρα του Ίνκουμ έγραψε το 3-0.

Η Καλλονή είχε την ευκαιρία να μειώσει στο 54′, όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κεϊτά από τον Δημήτρη, αλλά ο Περόνε που το εκτέλεσε έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Γιωργαλλίδη!

Ο Πλατανιάς στο 62′ με σέντρα-σουτ του Κάταϊ έγραψε το 4-0 και στο 69′ με εκτέλεση φάουλ του Τετέ, οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στο 5-0, με τον Σιδεράκη να βλέπει όρθιος τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του…

Στη φάση του κερδισμένου φάουλ του Πλατανιά (69′) αποβλήθηκε ο Μαξίμ Ζος, αφήνοντας την Καλλονή με 10 παίκτες για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Οι Χανιώτες στο 74′ έκαναν το 6-0, μετά από σέντρα του Τετέ, κεφαλιά του Τόρες και κοντινή προβολή του Γουνδουλάκη, ενώ το σκορ έκλεισε ο Βλαχοδήμος (χατ-τρικ) στο 85′ με σουτ εντός περιοχής, και πάλι τον Σιδεράκη να μην έχει καμία αντίδραση για το 7-0.

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Γιωργαλλίδης, Φαϊσκα, Ινκούμ, Δημήτρης, Γιαχία, Αγκιλέρα, Τετέ, Βλαχοδήμος, Καταϊ (Γουνδουλάκης 71′), Μπέλιτς (Καζναφέρης 58′), Τόρες (Θέρα 81′).
ΑΕΛ Καλλονής (Μάντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Γιορέντε (Νιαμπούγιου 50′), Άλβες (Καλτσάς 67′), Αναστασιάδης, Ποντάνι, Γιοναν (Φαρία 68′), Κεϊτά, Λεοζίνιο, Ζος, Περόνε.

Σχετικά άρθρα