Σοκαριστικό: Νόμιζε πως βρήκε τον έρωτα της ζωής της αλλά...

17 Μαρτίου 2014

Μετά από 20 χρόνια σχέσης, η 40χρονη Rachel Dilley μητέρα τριών παιδιών, χώρισε και ήταν ψυχολογικά καταρρακωμένη. Πίστευε όπως πολλές γυναίκες και άντρες πλέον, πως μέσω του ίντερνετ θα μπορούσε να γνωρίσει κάποιον, να βγει ραντεβού και έτσι να νιώσει καλύτερα.

Έτσι μέσω του διαδικτύου, γνώρισε τον Simon, που ήταν οικοδόμος, ελκυστικός και κοντά στην ηλικία της. Στο πρώτο τους ραντεβού την γέμισε με κοπλιμέντα και την  έκανε να νιώθει ποθητή ξανά. Νόμιζε πως είχε βρει το άλλο της μισό και άρχισε να χαμογελά ξανά!

Είχαν το ίδιο γούστο στο φαγητό, τη μουσική…
Περνούσε καλά μαζί του και της άρεσε που είχε και αυτός δύο παιδιά από την προηγούμενη του σχέση.

Όλα πήγαιναν τόσο καλά και δε της πέρασε ποτέ από το μυαλό να κάνουν και οι δύο εξετάσεις για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα… Αυτό όμως ήταν το μέγα λάθος της σε συνδυασμό με το ότι είχαν σεξουαλικές επαφές χωρίς προφυλάξεις.

Ήταν μαζί ήδη τρεις βδομάδες και σκέφτονταν να μείνουν μαζί. Έτσι η Rachel αποφάσισε να γνωρίσει τον Simon στα παιδιά της τα οποία τον λάτρεψαν αμέσως!

Όμως μετά από τρεις μήνες όλα άλλαξαν! Η 40χρονη βρήκε τυχαία ένα γράμμα που είχε στείλει στον σύντροφό της μια άλλη γυναίκα… Δυστυχώς το μαρτύριό της δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ανακάλυψε επίσης πως την είχε κολλήσει και HIV, μια ασθένεια που μέχρι πρότινος πίστευε πως την είχαν μόνο όσοι ήταν από την Αφρική.

Αμέσως είδε τη ζωή της να γκρεμίζεται…

Ευτυχώς όμως χάρη στη θεραπεία που λαμβάνει μπορεί να ελπίζει στο να ζήσει πολλά χρόνια… όμως όλα έχουν αλλάξει μια για πάντα!


Πηγή: www.madata.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Άγχος και αλκοόλ: Τι συμβαίνει όταν συνδυάζονται;
Ούτε το αλκοόλ δεν μου μειώνει το άγχος,...
Φίλοι VS σχέση: Ποιος θα επικρατήσει;
Να τον αφήσω να φύγει και να είμαι διπλά...