Μίτσελ στους παίκτες: Είναι η βραδιά σας!

Ο Ολυμπιακός παίζει όλη τη χρονιά την Τετάρτη (19/3) στο Ολντ Τράφορντ, στη ρεβάνς του 2-0 για τους "16" του Champions League. Απαντες γνωρίζουν τη σημασία του αγώνα με την Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό φάνηκε και από την ομιλία του Μίτσελ προς τους παίκτες του."Δεν χρειάζεται να σας πω πολλά. Τα περισσότερα σας τα έχω πει και τις προηγούμενες μέρες. Στο Μάντσεστερ είναι η βραδιά σας. Η δική σας βραδιά. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε", ήταν τα λόγια του Ισπανού, ο οποίος παρακολούθησε μαζί με τους συνεργάτες του το παιχνίδι της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού με τη Λίβερπουλ (0-3).

Πιθανότατα εντός της ημέρας, όλοι μαζί θα δουν το βίντεο του αγώνα, ωστόσο πέρα από την ανάλυση, ο Ισπανός θα ρίξει το βάρος στην ψυχολογία. Ο ίδιος γνωρίζει ότι οι Αγγλοι και ο Νταβίντ Μόγιες βλέπουν το συγκεκριμένο παιχνίδι ως μια ευκαιρία να ορθοποδήσει ξανά η ομάδα τους και η πίεση που θα ασκήσουν θα είναι ασφυκτική.

Οσον αφορά τα πλάνα του, θα πάει στη δοκιμασμένη και επιτυχημένη συνταγή. Ο Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια. Σαλίνο, Μανωλάς, Μαρκάνο και Χολέμπας στην άμυνα. Εντινγκά και Μανιάτης τα αμυντικά χαφ. Ο Τσόρι πίσω από τον Βαλντέζ και οι Κάμπελ, Πέρες στα άκρα της επίθεσης.

Σχετικά άρθρα