Ποια χρώματα σου ταιριάζουν ανάλογα με το χρώμα τις επιδερμίδας σου

17 Μαρτίου 2014

Φοράς τα χρώματα που κολακεύουν την επιδερμίδα σου; Το να βρείς τα χρώματα που ταιριάζουν στην επιδερμίδα σου είναι δύσκολο. Σου μαθαίνουμε τα βασικά, για να μην φορέσεις ποτέ ξανά το λάθως χρώμα. 

 

Οι κυρίες με ανοιχτό δέρμα μπορούν εύκολα να φορέσουν σμαραγδί και γενικά χρώματα πολύτιμων λίθων, ταυτόχρονα σου τιαριάζουν πολύ και τα παστέλ, το καμηλό και γενικά τα ουδέτερα!

 

Jaime King

 

Οι γυναίκες με λίγο πιο σκούρο δέρμα μπορούν να φορέσουν μεταλλικά υφάσματα (οποιαδήποτε μεταλλική απόχρωση, μπρούντζο, ασημί), ένα ελαφρύ γκρι (οι πιο ανοιχρώχρωμες κυρίες να διαλέξουν ένα πιο σκούρο γκρι ενώ οι πιο σκούρες ένα πιο ανοιχτό). Επίσης, εννοείται ότι σου ταιριάζουν πολύ και τα neon χρώματα, μόνο σε εσένα ταιριάζουν τόσο ωραία οπότε εκμεταλλεύσου το!

 

Jessica Alba

 

Αν ανοίκεις στις γυναίκες με πολύ σκούρο δέρμα, το βασιλικό μπλε σου ταιριάζει πολύ, αλλά και το παστέλ κίτρινο, καθώς είσαι η μόνη γυναίκα που δεν θα φαίνεσαι άρρωστη φορώντας το. Γενικά προτιμήστε τα έντονα χρώματα και το αγαπημένο σας πρέπει να είναι το κόκκινο.

 

Naomie Harris


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ