Η απάντηση του Ερασιτέχνη στον Βελλή

Οι ανακοινώσεις μεταξύ του Σταμάτη Βελλή και του Ατρόμητου συνεχίστηκαν. Αυτή τη φορά απάντηση προς τον ιδιοκτήτη του Απόλλωνα Σμύρνης έδωσε ο ερασιτέχνης Ατρόμητος
Αναλυτικά:

«Δυστυχώς, μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας μας ο φίλος «ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ», βρέθηκε στην ιδιοκτησία του κυρίου ΒΕΛΛΗ.

Ενός «κυρίου » που επιδιώκοντας να βγει από την ασημαντότητα του προκαλεί διαρκώς την ομάδα μας. Του θυμίζουμε, όμως, ένα περιστατικό με το μεγάλο Γέρο της δημοκρατίας: «όταν κάποιος βουλευτής τον κατηγόρησε δίχως στοιχεία μέσα στη βουλή, ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ρώτησε ποιος το είπε αυτό. Βλέποντας το φαντασιόπληκτο βουλευτή, χαμογέλασε και του είπε… α εσύ είσαι! τότε δεν έχουν καμία σημασία αυτά που λες.».

Διότι, προφανώς, λόγω της αδυναμίας του να ασχοληθεί με την ομάδα του ουσιαστικά, μια ομάδα ιστορική που παλεύει να κρατηθεί εκεί που πρέπει, έχει την αίσθηση ότι η λάσπη την ωφελεί!

Καλούμε τον ανωτέρω κύριο να προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη με όλα τα στοιχεία που έχει εναντίον της ομάδας μας. Εάν δεν το κάνει, τότε απλά θα συνεχίζει να διασκεδάζει τον φίλαθλο κόσμο! Να στε καλά κύριε Βελλή, στις μέρες μας έχουμε ανάγκη την παρουσία σας!

Άλλωστε, πολύ σύντομα ο Πρόεδρος της επαγγελματικής ομάδας κος ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΣ θα βρίσκεται σε θέση να του απαντήσει ο ίδιος στη ΣΟΥΠΕΛΙΓΚΑ, κάτι που πραγματικά τον φοβίζει και τον αφήνει άυπνο..»

   

Σχετικά άρθρα