“Να πλένετε το στόμα σας πριν μιλήσετε για τον Βελλή”

Καυστική ανακοίνωση δείχνοντας την συμπαράστασή της στον Σταμάτη Βελλή, εξέδωσε η Αναγέννηση Απόλλωνα.Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καλύτερα να πλένεις χέρια και στόμα πριν μιλήσεις για το Σταμάτη Βελλή

Η διοίκηση του Ατρομήτου τόλμησε να ασχοληθεί και με τους φιλάθλους του Απόλλωνα παραποιώντας την αλήθεια λέγοντας ότι οι Απολλωνιστές δεν συμμερίζονται τις απόψεις του μεγαλομετόχου του Απόλλωνα κυρίου Βελλή και μάλιστα λέγοντας ότι τις αποδοκιμάζουμε.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τη διοίκηση της ομάδας της οποίας ο πρόεδρος, βρίσκεται στη φυλακή κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο, ότι το σύνολο των φιλάθλων της ομάδας συμμερίζεται και συμφωνεί απόλυτα με τις απόψεις του μεγαλομετόχου του Απόλλωνα. Η μόνη διαφωνία υπήρξε στο ποια θα ήταν η αντίδραση εναντίον του συστήματος το οποίο εσείς προφανώς, υπηρετείτε ευλαβικά από την εποχή που ανεβήκατε στην Α Εθνική κάνοντας το άλμα των κατηγοριών με τη Χαλκηδόνα.

Η αήθης επίθεση της ακέφαλης διοίκησης του τωρινού Ατρομήτου, σε έναν άνθρωπο όπως ο Βελλής είναι τουλάχιστον γελοία και καλό θα ήταν αυτή η ακέφαλη διοίκηση, να μην ασχολείται με τους φιλάθλους άλλων ομάδων κάνοντας ψευδείς κρίσεις για αυτούς, αλλά να ασχολείται με τους δικούς της (πραγματικά αγνούς, με τους οποίους διατηρούμε άριστες σχέσεις) φιλάθλους της, στους οποίους θα ήταν καλό να εξηγήσει πως γίνεται η ομάδα τους που είναι αήττητη από τον καθεστωτικό πρωταθλητή, να χάνει βαθμούς από ομάδες γνωστών παραγόντων τύπου Κομπότη και Αρβανιτίδη με κατεβασμένα χέρια.

Ο Σταμάτης Βελλής είναι ένας από εμάς, ένας αγνός και πεντακάθαρος Απολλωνιστής που θεωρεί σωστό να μην συμμαχεί με το διάολο καθώς επίσης να πληρώνει το ΙΚΑ και την Εφορία στην ώρα τους, τις αμοιβές των υπαλλήλων και των ποδοσφαιριστών μέχρι τελευταίας δεκάρας με καθαρά και ελεγμένα χρήματα, δημιουργημένα από καθαρές δραστηριότητες.

Το βρωμερό αυτό σύστημα που λυμαίνεται το ποδόσφαιρό, το έχει κάνει άνω κάτω και αυτό το σύστημα τώρα αντεπιτίθεται με ψεύδη, ύβρεις και ειρωνείες από τους προσκυνημένους παράγοντες και από τους πληρωμένους δημοσιογράφους.

Ότι και αν γίνει στο τέλος ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ θα έχει κάνει αυτό που πάντα κάνει. Με αξιοπρέπεια θα συνεχίσει να υπάρχει χωρίς συγχωνεύσεις, χωρίς άρθρα σωτηρίας, χωρίς να προσκυνάει κανέναν, θα υψώνει ανάστημα και θα βροντοφωνάζει την αλήθεια, όπως οφείλει για το καλό του ποδοσφαίρου το οποίο εκείνος πρώτο έπαιξε στη Μάνα Σμύρνη 3 αιώνες πριν.

Το Δ.Σ. του Σωματείου
«ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ»

Σχετικά άρθρα