Μπαρτζώκας: Χωρίς υπομονή και κίνητρο…

Στον λάθος τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν το ματς με τον Αρη οι παίκτες του, στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά το δύσκολο διπλό στο Παλέ.Αναλυτικά ο κόουτς του Ολυμπιακού είπε:
"Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι και τελικά έτσι εξελίχθηκε. Ο Άρης έχει κάποιες αρχές στο παιχνίδι του και προσπαθεί να παίζει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Εμείς όπως προσεγγίσαμε το ματς αμυντικά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε και έλλειψη ενέργειας και έτσι δώσαμε δικαίωμα στον Άρη να πετύχει 40 πόντους στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την άμυνά μας, γενικά βιαζόμασταν να τελειώσουμε το παιχνίδι, αυτό ήταν λάθος. Δεν είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, δεν επιτεθήκαμε στα πόδια τους και αυτό ήταν λάθος. Εμάς σε αυτά τα ματς μας λείπει λίγο το κίνητρο. Να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη για την προσπάθεια και τις εμφανίσεις που κάνει. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια που είναι πολύ δύσκολη.

Παίξαμε το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα και είχαμε έλλειψη στα γκαρντ και κυρίως είχαμε την απουσία του Σπανούλη που ξέρετε τι σημαίνει γι’ αυτή την ομάδα. Σήμερα βάλαμε νέα παιδιά, τα οποία χρειάζονται χρόνο ακόμη. Έχουν γίνει πολλά με τους τραυματισμούς, Λο, Σπανούλης, Πρίντεζης. Έχει επιβαρυνθεί ο Μάντζαρης αρκετά, ο οποίος προχθές κυνηγούσε τον Ναβάρο. Οπότε είναι δύσκολο να έχουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης".

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, από την πλευρά του, τόνισε: ‘Συγχαρητήρια στην ομάδα για την άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν απαράδεκτη η εμφάνισή μας αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο όταν και δεχτήκαμε 40 πόντους. Η άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτή που έπρεπε, η κούραση δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία, στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε 19 πόντους, όσους δηλαδή στο πρώτο δεκάλεπτο μόνο".

Σχετικά άρθρα