Αλβέρτης: Με χαρά θα υποδεχτούμε τον Ζοτς στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε την… υποχρέωση με τον Ηλυσιακό και πλέον στρέφει αποκλειστικά την προσοχή του στο κρίσιμο ματς με τη Φενέρ, όπου θα υποδεχτεί τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.Στην επιστροφή του Ζοτς αναφέρθηκε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, που δήλωσε χαρακτηριστικά: "Ξέραμε ότι τα παιχνίδια μετά την Ευρώπη κρύβουν παγίδες, ειδικότερα απέναντι σ’ ομάδες διψασμένες ομάδες να παίξουν το καλύτερο δυνατό μπάσκετ. Προσπαθούμε να βάλουμε πράγματα στο παιχνίδι μας. Η ομάδα μπόρεσε, έτρεξε, έβγαλε φάσεις στον αιφνιδιασμό. Μέχρι την τέταρτη περίοδο όλα ήταν καλά, μετά λίγο η κούραση, λίγο η έλλειψη συγκέντρωσης έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας απειλήσει.

Οι υποχρεώσεις τρέχουν γρήγορα, δεν υπάρχει χρόνος ούτε για χαρές, ούτε για στεναχώριες. Πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα μέσα σε λίγο χρόνο. Το σημαντικό είναι πως η ομάδα είναι μαζί, δυνατή, θα παλέψει. Έχουμε μπροστά μας μία αναμέτρηση με ιδιαίτερη σημασία, για τους λόγους που ξέρουμε. Με χαρά θα έχουμε τον Ζέλικο να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, αλλά είμαστε καταδικασμένοι να κάνουμε αυτό που πρέπει. Τα παιδιά βρήκαν χρόνο, προσπάθησαν για το καλύτερο. Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό, γιατί προσπάθησε, του εύχομαι ό,τι καλύτερο στη συνέχεια".

Ο Νίκος Παππάς, από την πλευρά του, είπε: "Ηταν ένα αρκετά ανταγωνιστικό παιχνίδι απέναντί σε μία αρκετά καλή ομάδα. Θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο ανταποκριθήκαμε καλά, τρέξαμε, βγάλαμε εύκολα καλάθια. Στο δεύτερο είχαμε κενά διαστήματα και κάποια ασυνεννοησία στην άμυνα. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να μειώσουμε τα προβλήματά μας. Έχουμε μπροστά ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Φενέρ, θα πάμε για νίκη κι από εκεί και πέρα θα δούμε".

Σχετικά άρθρα