“Οι κατηγορούμενοι γίνονται κατήγοροι…”

Ο "πόλεμος" ανακοινώσεων μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πού θα… καθίσει η μπίλια. Διαβάστε την απάντηση του ΠΑΟΚΟ ΠΑΟΚ κήρυξε "πόλεμο" στον Ολυμπιακό, οι ερυθρόλευκοι σήκωσαν το γάντι και απάντησαν και πλέον ήρθε η στάση του Δικεφάλου στην ανακοίνωση των πειραιωτών.
 
Μετά λοιπόν την ανακοίνωση του Ολυμπιακού και με αφορμή τις απειλές για μηνύσεις, στον ΠΑΟΚ έλεγαν ειρωνικά πως "να που επιτέλους και μια φορά οι μόνιμα κατηγορούμενοι, επιδιώκουν να γίνουν κατήγοροι…", αναφερόμενοι προφανώς στις κατηγορίες, που βαρύνουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως αυτές διαμορφώθηκαν μόλις έγινε γνωστό το σκάνδαλο των στημένων.

"Ο Ολυμπιακός πετάει την μπάλα στην εξέδρα, αφού επί της ουσίας των κατηγοριών που κάθε εβδομάδα υπάρχουν από τον ΠΑΟΚ και άλλες ΠΑΕ, δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά-απάντηση", προσθέτουν στον ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης θεωρούν πως οι θέσεις ΕΠΟ και Ολυμπιακού είναι παρόμοιες, ενώ δεν μπορούν να πιστέψουν ότι στην Ομοσπονδία ακόμη μιλάνε για θέσεις και προτάσεις, κάτι που ο ΠΑΟΚ έχει κάνει από τον Σεπτέμβριο.

Επί προσθέτως πρέπει να τονιστεί ότι για την ανακοίνωση με τις αιχμές για τον Ιβάν Σαββίδη προσωπικά, έχουν ήδη ενημερωθεί και οι νομικοί του μεγαλομετόχου.

Σχετικά άρθρα