Σύνθημα νίκης από Αναστασίου-Πράνιτς

Σύνθημα νίκης ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον ΟΦΗ στην Κρήτη για το Κύπελλο Ελλάδος, έδωσαν οι Γιάννης Αναστασίου και Ντάνιελ Πράνιτς.Ο προπονητής του Τριφυλλιού και ο Κροάτης μέσος μίλησαν στο κανάλι του ΟΤΕ ενόψει του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο με τους Κρητικούς.

"Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο ματς. Έχουμε ακόμα καλύτερη διάθεση μετά τη νίκη μας στα Γιάννενα. Δεν περιμένουμε πολύ φιλόξενη ατμόσφαιρα αλλά έχουμε συνηθίσει σε αυτό και είμαστε έτοιμοι για όλα γιατί θέλουμε πολύ να πάμε στον τελικό", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πράνιτς.

Από την πλευρά του ο Αναστασίου τόνισε: "Θα παίξει μεγάλο ρόλο η τακτική των ομάδων και κατά πόσο θα θέλουν να έχουν το πάνω χέρι στα παιχνίδια στην έδρα τους. Ο ΟΦΗ παρουσιάζεται εντελώς διαφορετικός στην έδρα του λόγω της παρουσίας των οπαδών του αλλά έχουμε δείξει ότι δεν υπολογίζουμε από έδρες. Πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Τον τελευταίο καιρό έχουμε κάνει κάποια καλά, κάποια μέτρια και κάποια όχι καλά παιχνίδια. Το σημαντικό είναι να παίρνουμε τη νίκη".

Σχετικά άρθρα