Κουστένης: Δεν έχουμε χρόνο για εφησυχασμό

Μετά την… εντός προγράμματος ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο Τζίμης Κουστένης έστειλε μήνυμα μάχης, ώστε ο Ηλυσιακός να εξαντλήσεις τις πιθανότητες παραμονής στην Α1.Ο κόουτς του Ηλυσιακού είπε:
"Να ευχηθώ σιδεροκέφαλος και καλορίζικος στον κόουτς Αλβέρτη. Θέλαμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία απ” τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Για μεγάλο χρονικό διάστημα βγάλαμε ενέργεια και πράγματα, που δουλεύαμε στις προπονήσεις εδώ και 15 ημέρες. Δεν υπάρχει καιρός ούτε για εφησυχασμό, ούτε για χαλαρότητα. Εστιάζουμε όλο το «είναι» μας στους πέντε τελικούς, που θα κρίνουν παραμονή μας στην κατηγορία. Κρατάμε κάποιες συνεργασίες. Στα Ιλίσια γνωρίζουμε πως μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο, αν συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό".

Από την πλευρά του, ο Φώτης Ζούμπος ανέφερε: "Παίζαμε με από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θεωρώ πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι και μία καλή προπόνηση εν όψει συνέχειας. Ολα τα παιχνίδια μπροστά μας είναι τελικοί, ώστε καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Θέλουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, επειδή ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση για εμάς".

Σχετικά άρθρα