Χαλκίδα: Πατριός ξυλοκόπησε και έριξε από τις σκάλες 10χρονη

18 Μαρτίου 2014

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ένα 10χρονο κοριτσάκι από την Αλβανία, που κατοικεί στη Χαλκίδα, όταν το βράδυ της Κυριακής έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του πατριού της. Όπως αναφέρει το eviazoom.gr, ο 27χρονος Αλβανός πήγε μεθυσμένος στο σπίτι της αδερφής του, για να παραλάβει το 10χρονο κοριτσάκι, το οποίο είχε αφήσει εκεί η μητέρα του, καθώς η ίδια εργαζόταν σε γνωστό εστιατόριο της Χαλκίδας.

Ο 27χρονος πατριός, μόλις μπήκε στο σπίτι άρχισε να φωνάζει χωρίς λόγο και αφού χτύπησε την αδερφή του και τον άνδρα της, εισέβαλε στο δωμάτιο που βρισκόταν η 10χρονη και την ξυλοκόπησε, σέρνοντας την από τα μαλλιά, όπου στο τέλος την πέταξε από τις σκάλες.

Η αδερφή του δράστη ειδοποίησε αμέσως ασθενοφόρο και την αστυνομία ενώ στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι τελικά συνέλαβαν τον 27χρονο Αλβανό.

Σημειώνεται ότι το κοριτσάκι, μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χαλκίδας και από εκεί, στο νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία", όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 27χρονος Αλβανός κατηγορείται για σοβαρά αδικήματα (ενδοιοκογενειακή βία, απείθεια, αντίσταση και βλασφημία εναντίων των αστυνομικών) και οδηγήθηκε στον κ.Εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε την κράτησή του.

ΠΗΓΗ www.enikos.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Λάο Τσε
Η Σκέψη της ημέρας
Λάο Τσε
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...