Ελα, ρε Θρύλε!

18 Μαρτίου 2014

ΞΕΝΕΡΩΜΑ να παίρνεις πρωτάθλημα και να είναι άδειες οι εξέδρες. Οι «μάγκες» που ευθύνονται για την τιμωρία έκαναν ζημιά. Ας το καταλάβουν οι υπόλοιποι κι ας τους βάλουν μυαλό. Δεν αξίζει στον Ολυμπιακό να το σηκώνει σε άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» για κάποιους κάφρους που θέλουν να το παίζουν «ολυμπιακάρες». Το παιχνίδι δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική.

 

 

 

Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ κατέβηκε για να μην πάθει τη μεγάλη ζημιά κι ο Ολυμπιακός για να βγάλει την υποχρέωση χωρίς να «ματώσει». Η μπάλα παιζόταν στο Φάληρο και το μυαλό ήταν στο Μάντσεστερ. Αναμενόμενες καταστάσεις. Η επιλογή ήταν να κυκλοφορήσει η μπάλα σωστά. Κυκλοφόρησε πολύ, αλλά χωρίς εκείνη την προσωπική ενέργεια που απαιτεί υπερένταση, δηλαδή κόπο. Τη γενικότερη αίσθηση χαλαρότητας ήρθε να οριστικοποιήσει η αποβολή του Σαρακατσάνου. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έριξαν την όποια ένταση κι άλλαζαν πάσες σαν σε προπόνηση. Τουλάχιστον έχουμε να λέμε ότι ο Παπάζογλου τα καταφέρνει καλύτερα σαν στόπερ από δεξί μπακ κι ότι ο Μιγκέλ Τόρες, αυτός ο ταύρος των γηπέδων, ζει.

 

Ο ΘΡΥΛΟΣ έφτασε δίκαια κι άνετα στο 41ο. Ευκαιρίες θα βρουν για να το γιορτάσουν παίκτες κι οπαδοί. Με τη διαφορά ότι κανείς από χτες βράδυ δεν σκέφτεται το τρόπαιο. Η μεγάλη βραδιά είναι την ερχόμενη Τετάρτη. Εκεί ο πρωταθλητής θα αναμετρηθεί με τη Μάντσεστερ, την ιστορία του και τον πόθο των εκατομμυρίων οπαδών του.

Πηγή: SportDay

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...