Συμφωνία ΠΑΟ – Φερέιρα

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ήρθε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όσον αφορά τον διακανονισμό για τα οφειλόμενα προς τον Πορτογάλο πρώην τεχνικό του τριφυλλιού.Η πλευρά του Παναθηναϊκού επικοινώνησε με την αντίστοιχη του Φερέιρα, με την οποία συμφώνησε στον τρόπο καταβολής των χρημάτων που του οφείλονται για την εργασία του στην ομάδα.

Ο συμβιβασμός αυτός είναι ακόμη μια σημαντική εξέλιξη "στα χέρια" της διοίκησης του τριφυλλιού, στην προσπάθεια που κάνει να κλείσει όλες τις εκκρεμότητες για να εξασφαλίσει την αδειοδότηση για τη συμμετοχή της, τόσο στα πλέι οφ του φετινού πρωταθλήματος, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα σεζόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Αναστασίου προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση των Μπεργκ, Αμπέντ και Κουτρουμπή στο αρχικό σχήμα του πρώτου ημιτελικού με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Στην αποστολή είναι και ο Ντάνιελ Πράνιτς, αλλά παραμένει άγνωστο αν θα αγωνιστεί καθώς έχει χάσει τις τελευταίες ημέρες 3 κιλά από την ίωση που τον ταλαιπωρεί. Το ίδιο ισχύει και για τον Κλωναρίδη, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Πέτριτς και ο Μπαϊράμι.

Σχετικά άρθρα