“Καλή επιτυχία Θρύλε”

Ευχές για καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού στον αγώνα κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλησαν να στείλουν διακεκριμένοι αθλητές της ερυθρόλευκης οικογένειας.Αναλυτικά οι ευχές τους:

Τάσος Σχίζας: «Θα προκριθούμε. Η ομάδα φέτος έχει δείξει πως έχει άλλη νοοτροπία στην Ευρώπη και τα έχει πάει περίφημα. Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο. Αυτό το έχουν καταλάβει πλέον όλοι. Καλή επιτυχία στα παιδιά και στον Μίτσελ».

Βασίλης Κουρνέτας: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Το σκορ του πρώτου αγώνα είναι πολύ καλό για τον Ολυμπιακό αλλά όταν παίζεις μέσα στην Αγγλία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Η ομάδα έχει τα φόντα να τα καταφέρει. Θα είναι κάτι σπουδαίο να αποκλείεις την Γιουνάιτεντ. Καλή επιτυχία στους μάγκες».

Φιλιώ Μανωλιουδάκη: «Εύχομαι στην ομάδα μας καλή επιτυχία. Με πάθος, δύναμη και μυαλό θα καταφέρει να μας κάνει όλους ξανά υπερήφανους. Η ομάδα είναι έτοιμη να γράψει ιστορία».

Στέλλα Χριστοδούλου: «Καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική ομάδα. Έχει μπροστά της μια μεγάλη πρόκληση και ελπίζουμε το βράδυ της Τετάρτης όλοι μας να πανηγυρίσουμε την τεράστια πρόκριση του Ολυμπιακού» .

Σχετικά άρθρα