Μπήκε σιγά-σιγά ο Κάρι, πάλι εκτός ο Γκιστ

Ενθαρρυντικά ήταν τα νέα από τον Ραμέλ Κάρι στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τρίτη, αφού συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος και έδειξε ότι σταδιακά ξεπερνάει τον τραυματισμό του.Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την μάχη της Πέμπτης με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε και την μεγάλη επιστοφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ.

Στην προπόνηση της Τρίτης, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και οι συνεργάτες του είδαν τον Ραμέλ Κάρι να επιστρέφει στα παρκέ και να βγάζει μέρος του προγράμματος.

Ωστόσο, είναι σαφές ότι το προπονητικό επιτελείο δεν πρόκειται να ρισκάρει με την πιθανότητα υποτροπής, διότι ο Αμερικανός γκαρντ είναι πολύτιμος για τη συνέχεια. Θα χρησιμοποιηθεί μόνο εφόσον έχει επανέλθει στο 100% της υγείας του.

Την Τετάρτη θα φανεί κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει κόντρα στους Τούρκους και αν θα συμπεριληφθεί στη 12άδα της αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, ο Τζέιμς Γκιστ δεν προπονήθηκε και ο Αλβέρτης είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει λύσεις για να καλύψει το κενό του στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Φενέρμπαχτσε στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Σχετικά άρθρα