“Εδεσε” Καθόρλα, Ράμσεϊ η Αρσεναλ

Νέα -πολυετούς διάρκειας όπως αναφέρουν από την Αρσεναλ- συμβόλαιο υπέγραψαν με τους Κανονιέρηδες οι Καθόρλα και Ράμσεϊ. Από την ομάδα δεν έγινε γνωστή η χρονική διάρκεια των συμβολαίων.Οι δύο παίκτες εξέφρασαν τη χαρά τους για τις συμφωνίες. "Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να παραμείνω στην Άρσεναλ. Μου αρέσει εδώ και είμαι σίγουρος πως η ομάδα μπορεί τα προσεχή χρόνια να διεκδικήσει πολλά τρόπαια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Όταν ήρθα για πρώτη φορά, ήθελα να γίνω καλύτερος παίκτης και νομίζω πως αυτό έχει ήδη συμβεί. Είναι εξίσου σημαντικό πως η ομάδα κρατάει τον… κορμό της και δεν γίνονται πολλές αλλαγές στο ρόστερ" ανέφερε  ο Καθόρλα, ενώ ο Ράμσεϊ είπε…

"Οι καλύτερες μέρες έρχονται…. Αυτή τη σεζόν νομίζω πως διέψευσα αρκετούς ανθρώπους. Πέρασα κάποιες δύσκολες στιγμές με τον τραυματισμό μου, αλλά πλέον νιώθω όλο και καλύτερα και νομίζω πως βελτιώνομαι παιχνίδι με το παιχνίδι. Φέτος διανύω την καλύτερη χρονιά μου. Τα γκολ που σημείωσα μέχρι τα Χριστούγεννα ήταν πολλά αν αναλογιστεί κανείς πως παίζω στο κέντρο.

Και σίγουρα ήταν ένας τομέας που βελτιώθηκα πολύ. Όταν πήρα την απόφαση να έρθω στην Άρσεναλ πριν έξι χρόνια, αν και είχα κι άλλες προτάσεις, θεωρώ πως έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή. Είχα ταξιδέψει με την οικογένειά μου και είχαμε συναντήσει από κοντά τον Βενγκέρ που μου έδειξε απ’ την αρχή πόσο με πίστευε και πόσο πολύ με ήθελε".

Σχετικά άρθρα