Αρης: Επιστροφή με γκολ για τον Τριανταφυλλάκο

Μετά από πέντε μήνες αποχής, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στην Τούμπα, ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος βρήκε δίχτυα στο φιλικό του Αρη με την ομάδα νέων του συλλόγου που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης στο Ρύσιο.Το ματς έληξε 4-2 υπέρ της πρώτης ομάδας, τα γκολ της οποίας πέτυχαν, πέραν του Τριανταφυλλάκου, οι Λεμονής, Μπακασέτας και Αγγελούδης. Τα τέρματα της Κ-20 σημείωσαν οι Σίμου και Μπάλλιος.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν ως βασικοί στο ματς με τον ΠΑΟΚ είχαν ρεπό. Ατομική προπόνηση έκανε ο Ρουμπέν Πουλίδο, ενώ ο Αντώνης Τσιάρας αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Σε ό,τι αφορά τους τιμωρημένους, στα εκτός έδρας παιχνίδια με Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης θα εκτίσει την ποινή του ο Ανδρέας Τάτος. Από τον αγώνα της Τρίπολης θα απουσιάσει και ο Κρίστι Βανγκέλι.

Δικαίωση για τον Αρη από τη FIFA στην περίπτωση του Σλοβάκου τερματοφύλακα, Μίκαλ Πέσκοβιτς, ο οποίος διεκδικούσε από τους Θεσσαλονικείς ένα ποσό της τάξεως των 300 χιλιάδων ευρώ. Η παγκόσμια ομοσπονδία έκρινε πως δεν υφίσταται τέτοια οφειλή, απορρίπτοντας την προσφυγή του.    

Σχετικά άρθρα