Κάμπελ: Ευκαιρία για εμένα ο αγώνας με την Μάντσεστερ

Ο Τζόελ Κάμπελ μίλησε στην ιστοσελίδα της FIFA για τον αγώνα με την Μάντσεστερ, την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και το Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Στην ιστοσελίδα της FIFA μίλησε ο Κοσταρικανός άσος του Ολυμπιακού Τζόελ Κάμπελ, λίγες ώρες πριν τον κρίσιμο αγώνα των "ερυθρόλευκων" με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κάμπελ αναφέρθηκε αρχικά, στην παρουσία του στον Ολυμπιακό και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

"Είναι μία σημαντική στιγμή στην καριέρα μου", δήλωσε ο Κάμπελ και στη συνέχεια της συνέντευξης του αναφέρθηκε στο γκολ που έβαλε εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Γ. Καραϊσκάκης": "Ήταν αυθόρμητο. Είδα τον τερματοφύλακα και απλά σούταρα. Ο πατέρας μου ήταν στην κερκίδα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό".

Πιθανός αποκλεισμός της Μάντσεστερ από τον Ολυμπιακό σημαίνει πολλά και για τον Κοσταρικανό άσο που βλέπει τον αποψινό (19/3) αγώνα με τους "κόκκινους διαβόλους" ως μία ευκαιρία να αναδειχθεί και να εκπληρώσει το όνειρο του να αγωνιστεί στην Άγγλία με την φανέλα της Άρσεναλ στην οποία ανήκει από το 2011.

"Είμαι πάντα έτοιμος και χρειάζομαι μία ευκαιρία γι΄αυτό και δουλεύω", τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το Μουντιάλ και την συμμετοχή του με την εθνική ομάδα της χώρας του ο Κάμπελ, τόνισε: "To να μπορεί ένας παίκτης να εκπροσωπεί την χώρα του σε κάθε παιχνίδι είναι μια όμορφη εμπειρία. Το γεγονός ότι θα συμμετάσχω στο Μουντιάλ της Βραζιλίας είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Είναι όνειρο για μένα η συμμετοχή μου σε Μουντιάλ. Είμαστε ευχαριστημένοι που θα αντιμετωπίσουμε τόσες καλές ομάδες (σ.σ Η Κόστα Ρίκα συμμετέχει στο τρίτο γκρουπ με αντιπάλους τις Ουρουγουάη, Ιταλία, Αγγλία). Τι καλύτερο από το να παίξουμε με ορισμένες από τις καλύτερες ομάδες του πλανήτη. Πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Πλέον, έχω ωριμάσει πολύ ως άνθρωπος και ως ποδοσφαριστής. Δεν είμαι όπως παλιά και είμαι χαρούμενος γι’ την ωριμότητα μου. Νιώθω καλά όταν αγωνίζομαι στο κέντρο και ως περιφερειακός επιθετικός. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να προσπαθώ και να κάνω ότι μου ζητάει ο προπονητής μου".

Σχετικά άρθρα