Ποια είναι η σωστή απόχρωση ματ ροζ κραγιόν για σένα;

19 Μαρτίου 2014

Το κόκκινο ματ κραγιόν είναι o σύζυγος του μακιγιάζ αλλά κάθε άνοιξη βρίσκουμε το παλιό μας εραστή, το φούξια. Είτε είναι το έντονο φούξια είτε απαλό ροζ, τα ροζ ματ κραγιόν είναι και φέτος το αγαπημένο μας κραγιόν. Ένας οδηγός για να βρούμε τη σωστή απόχρωση κραγιόν πάντα βοηθάει! Εννοείται βέβαια πως μπορείτε να φορέσετε όποιο θέλετε όποτε θέλετε, αλλά αν ψάχνεστε εδώ είμαστε εμείς να σας βοηθήσουμε. 

Για αρχή οι τόνοι: Όπως αποφασίζετε για το κόκκινο κραγιόν, έτσι και το ροζ κραγιόν έχει να κάνει με τους τόνους που έχει μέσα.Αν έχεις ψυχρή επιδερμίδα, ψάξε για μια απόχρωση με μωβ ή μπλε τόνους. Αν όμως εχεις ζεστή επιδερμίδα, προτίμησε πορτοκαλί τόνους. 

Η ώρα της ημέρας: Μπορείς εννοείται να βάλεις κραγιόν μέσα στη μέρα, αλλά είναι καλύτερα για τη μέρα να προτιμήσεις ένα πιο ανοιχτό παλ ροζ, ενώ το βράδυ ένα πιο έντονο φούξια. 

Η διάθεση σου: Μπορεί να μην έχεις πάντα διάθεση για ένα έντονο κραγιόν, αλλά η αυτοπεποίθηση που θα σου δώσει ένα έντονο κραγιόν είναι το καλύτερο αξεσουάρ. Αν χρειάζεσαι λίγο παραπάνω σήμερα, βάλε ένα πιο έντονο, ενώ όταν είσαι χαλαρή διάλεξε ένα πιο ανοιχτό. 

Extra Tip: Πάντα να χρησιμοποιείς ένα scrub για να απομακρίνεις τα νεκρά κύτταρα από τα χείλη σου πριν απλώσεις το ματ σου κραγιόν και κράτα τα χείλη σου ενυδατωμένα! Τίποτα δεν είναι χειρότερο από τα βαμμένα χείλη που είναι σκασμένα.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ