Ρόμπεν… 2017 στην Μπάγερν Μονάχου

Ο Αριεν Ρομπέν είπε το ναι σε πρόταση ανανέωσης της Μπάγερν Μονάχου και έως το 2017 θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Μονάχου
Ο Άριεν Ρόμπεν διάγει φέτος την πέμπτη σεζόν του με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ευχαριστημένες από τη μέχρι τώρα συνεργασία τους.

Τελευταία τρανή απόδειξη η υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ευρώπης που έβαλε ο Ολλανδός εξτρέμ και το οποίο τον κρατάει στην "Allianz Arena’" μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

"Είμαι ευχαριστημένος που υπέγραψα το νέο συμβόλαιο και θα συνεχίσω να κυνηγάω τίτλους με τη Μπάγερν. Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε ευτυχισμένοι εδώ και διασκεδάζω να παίζω για αυτή την ομάδα και αυτό το σύλλογο.

Ανυπομονώ για τα τρία επόμενα χρόνια που θα βρίσκομαι εδώ", δήλωσε μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο 30χρονος άσος, του οποίου το προηγούμενο συμβόλαιο με τη Μπάγερν είχε ισχύ ως τον Ιούνιο του 2015.

"Ο Άριεν είναι ένας υπέροχος παίκτης. Έχει αποδείξει την αξία του στη Μπάγερν και όχι μόνο στον τελικό του Champions League στο Γουέμπλεϊ (σ.σ. πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 89′ κόντρα στη Ντόρτμουντ).

Είναι ένα πολύ σημαντικό μέλος για την ομάδα μας και έτσι θα παραμείνει και στα υπόλοιπα χρόνια που θα βρίσκεται μαζί μας", δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος των Βαυαρών, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

Σχετικά άρθρα