Και άλλο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ!

19 Μαρτίου 2014

Μπορεί οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους είχε δώσει ο Γιώργος Γεωργιάδης, ωστόσο τα νέα δεν ήταν και τα καλύτερα, αφού ο Κώστας Κατσουράνης δεν γυμνάστηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Ολοκληρώθηκε η πρώτη (από τις δυο) σημερινή προπόνηση, που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία, μετά το χθεσινό ρεπό. Η προπόνηση προσανατολίστηκε στη βελτίωση της φυσικής και σωματικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών.

Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, ακολούθησαν ασκήσεις τεχνικής και τακτικής με αρκετή ένταση, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις ενδυνάμωσης. Ο Κώστας Κατσουράνης λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό δεν προπονήθηκε και το μεσημέρι θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Λίνο και Μαντούρο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κοστίν Λάζαρ πρόγραμμα θεραπείας. Αναφορικά με το που θα εκτίσουν την ποινή τους οι Γιώργος Τζαβέλλας (7 κάρτες) και Κλάους Αθανασιάδης (10 κάρτες), οι δυο ποδοσφαιριστές δηλώθηκαν να απουσιάσουν από τους αγώνες εναντίον του Απόλλωνα Αθηνών και ΑΕΛ Καλλονής.

Ακολουθεί απογευματινή προπόνηση στις 16:30″. 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ