Φτιάξτε νηστίσιμα μπράουνις

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις</span><br /><span style="font-size: medium;">150 γραμμάρια κουβερτούρα σοκολάτα ψιλοκομμένη</span><br /><span style="font-size: medium;">2/3 κούπας ηλιέλαιο</span><br /><span style="font-size: medium;">2 1/2 κουταλιές του γλυκού μπέικιν πάουντερ</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλιά της σούπας ξύσμα πορτοκαλιού</span><br /><span style="font-size: medium;">1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">1 1/2 κούπα ζάχαρη</span><br /><span style="font-size: medium;">1 1/4 κούπα ταχίνι</span><br /><span style="font-size: medium;">1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού</span><br /><span style="font-size: medium;">100 γραμμάρια δάκρυα σοκολάτας</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Σε μια κατσαρόλα σε μπεν μαρί ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο μαζί με τη σοκολάτα μέχρι να λιώσουν. Αφαιρείτε από την εστία την κατσαρόλα. Με μια ξύλινη κουτάλα ρίχνετε στο μείγμα σοκολάτας τη  ζάχαρη, το ταχίνι, ξύσμα πορτοκαλιού, χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύετε καλά. Στη συνέχεια, προσθέστε το αλεύρι, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ. Ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Στη συνέχεια προσθέστε τα δάκρυα σοκολάτας και απλώστε το σε ένα τετράγωνο ταψί. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Τέλος αφήνετε τα μπράουνις να κρυώσουν και σερβίρουμε.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα