Η κοροϊδία στον ΠΑΟΚ

19 Μαρτίου 2014

Την ίδια ώρα που ο Ιβάν Σαββίδης προσπαθεί να πληρώσει τα χρέη προς το δημόσιο και δεν παίρνει απάντηση, η κυβέρνηση φροντίζει να τα... χαρίζει σε άλλους!

Δημοσίευμα υπάρχει σήμερα στην ιστοσελίδα spirospero.gr που αναφέρεται πως με νομοσχέδιο που πέρασε το... "βράδυ" χαρίστηκαν 1 δις στους κ.Λάτση και Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: "Δωράκι σχεδόν 1 δισεκατομμυρίου ευρω για τον Βαρδη Βαρδινογιαννη και τον Σπυρο Λατση εκανε η κυβερνηση με τροπολογια που περασε ...νυχτα !


Διαβάστε εδώ: Ετοιμάζει τις προτάσεις του ο Σαββίδης!


Στο νομοσχέδιο του Υπ. Διοικητικης Μεταρρυθμισης για την κατάργηση φορέων του δημοσίου,στις 07 Μαρτίου , οι αθεόφοβοι περάσαν ειδική διάταξη για να χαρίσουν τα πρόστιμα της Μotor Oil και των ΕΛΠΕ για το διάστημα 2010- 2011.

 

Είναι η 5η φορά που το επιχειρούν - ειχε ξεκινήσει με εγκύκλιο ο Χαρης Θεοχαρης - και η 3 φορα που "τρυπώνουν " σε άσχετο νομοσχέδιο τη διάταξη - δωράκι ! Στο τέλος τα κατάφεραν και κανείς δεν πήρε μυρωδιά".

Tην ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης παρακαλούν να δώσουν 12 εκ ευρώ στο ελληνικό δημόσιο για τα χρέη του Δικεφάλου και αυτοί τον... κοροϊδεύουν. 

Μια ζωή άλλα μέτρα και άλλα σταθμά... ούτε τρόικες ούτε τίποτα!

πηγη:paokweb

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ