Ανεβαίνει ο Σπανούλης, κάταγμα ο Πρίντεζης!

19 Μαρτίου 2014

Ο Βασίλης Σπανούλης έβγαλε κανονικά την προπόνησης της Τετάρτης, σε αντίθεση με τον Γιώργο Πρίντεζη ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα στο πλευρό (!) και είναι αμφίβολος ενόψει Λαμποράλ.

Ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο περιελάμβανε η προπόνηση της Τετάρτης (19/03) του Ολυμπιακού. Ο Βασίλης Σπανούλης ανεβάζει συνεχώς ρυθμό και για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στην προπόνηση των "ερυθρόλευκων". Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, δείχνει να ξεπερνά την τενοντίτιδα που τον έχει ταλαιπωρήσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και τον είχε αφήσει εκτός των τελευταίων τρίων ευρωπαϊκών ματς της ομάδας του. Από εκεί και πέρα, το αν θα αγωνιστεί ο Βασίλης Σπανούλης στο ματς της Παρασκευής (21/03) εξαρτάται από την απόφαση του Γιώργου Μπαρτζώκα. 

Αντίθετα με τον αρχηγό, εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη. Ο διεθνής άσος, έχει υποστεί τελικά κάταγμα στο πλευρό και από εκεί προέρχονταν και οι πόνοι στην μέση του. Ο Πρίντεζηςξεκίνησε το πρόγραμμα της Τετάρτης, αλλά τελικά αποχώρησε από την προπόνηση.   

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ